Έξι νέοι υποψήφιοι με τον Θόδωρο Μπαρή

06.06.2023 / 16:34
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ (9)

Ακόμη έξι ενεργοί πολίτες, δημότες Ερυμάνθου ενισχύουν το συνδυασμό «Συνεργασία για τον Ερύμανθο», συμμετέχοντας στη συλλογική προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια η δημοτική Αρχή του Θόδωρου Μπαρή, για έναν Δήμο λειτουργικό και ανθρώπινο. Μάλιστα, οι πέντε εξ αυτών θέτουν υποψηφιότητα για πρώτη φορά. Πρόκειται για τους, Γεωργία (Γωγώ) Θεοδωροπούλου από το Καλούσι, Χρήστο Μπάτραλη από το Σκιαδά, Κώστα Σπυρόπουλο από τη Χαλανδρίτσα, Σωτήρη Καρβελά (Λάγιο) από το Λεόντιο, Νικολίτσα Μαντούκα από το Μάνεσι και Ανδρέα Θεοδωρόπουλο από τη Χαλανδρίτσα.

«Το μέλλον χτίζεται βήμα- βήμα. Ο Δήμος μας έχει ισχυροποιήσει τη θέση του και μπορεί να φθάσει ψηλότερα, με έργα που ήδη υλοποιούνται και ακόμη περισσότερα που σχεδιάζονται. Αυτό είναι το στοίχημα της επόμενης μέρας. Και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος που η προσπάθειά μας αναγνωρίζεται από την τοπική κοινωνία. Καθημερινά, συνδημότες μας ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της ευθύνης που απευθύνουμε και ενώνουν τις δυνάμεις τους. Πρόκειται για ανθρώπους που αφήνουν το δικό τους στίγμα, με διαφορετικές εικόνες, διαφορετικές καταβολές,ανθρώπους που τους ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας. Περισσότεροι, γινόμαστε ακόμη πιο ισχυροί», δήλωσε ο κ. Μπαρής καλωσορίζοντας τους νέους έξι υποψήφιους.

ΟΙ ΕΞΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

– Γεωργία (Γωγώ) Θεοδωροπούλου από το Καλούσι

Η Γεωργία (Γωγώ), δημοτική υπάλληλος, μητέρα δυο παιδιών θέτει υποψηφιότητα για πρώτη φορά καταθέτοντας το ενδιαφέρον, τις γνώσεις και τη διάθεση της για ανιδιοτελή προσφορά προς όφελος του τόπου μας. Δραστήρια, με δυναμισμό, μαχητικότητα και όραμα, ενώνει τις δυνάμεις της με την παράταξη του Δημάρχου

– Χρήστος Μπάτραλης από το Σκιαδά

Ο Χρήστος ασχολείται με τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα, ενώ είναι εν ενεργεία Τοπικός Σύμβουλος στο Σκιαδά. Νέος άνθρωπος με ανησυχίες που θέλει να δει τον τόπο του να προοδεύει τάσσεται στο πλευρό του Δημάρχου ενισχύοντας με την υποψηφιότητα του τη δυναμική του συνδυασμού «Συνεργασία για τον Ερύμανθο».Με «οδηγό» το ενδιαφέρον του για τον τόπο μας καταθέτει το δικό του στίγμα για έναν Δήμο που θα έχει στο επίκεντρο τις ανάγκες των πολιτών και θα είναι πρωταγωνιστής στις εξελίξεις.

– Κώστας Σπυρόπουλος από τη Χαλανδρίτσα

Ο Κώστας, έχει μάθει να δίνει καθημερινά μικρές και μεγάλες «μάχες» με αισιοδοξία και ελπίδα. Αγρότης στο επάγγελμα θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα αν και η προσφορά του στην τοπική κοινωνία έχει ήδη θετικό πρόσημο, καθώς έχει διατελέσει και πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαλανδρίτσας. Νέος άνθρωπος με φρέσκια μάτια και άποψη ενδυναμώνει τη συλλογική προσπάθεια.

– Σωτήρης Καρβελάς (Λάγιος) από το Λεόντιο

Ο Σωτήρης, ιδιωτικός υπάλληλος είναι πατέρας δυο παιδιών. Άνθρωπος δημιουργικόςπου ξεχωρίζει για το ήθος και την εργατικότητα του, με ωριμότητα και αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκε την πρόταση του Δημάρχου να θέσει υποψηφιότητα, για πρώτη φορά, με τον συνδυασμό «Συνεργασία για τον Ερύμανθο».

– Νικολίτσα Μαντούκα από το Μάνεσι

Η Νικολίτσα, μια νέα και δραστήρια γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του, ειδικά όταν πρόκειται για τον τόπο που αγαπάει. Θέτοντας για πρώτη φορά υποψηφιότητα θέλει να προσφέρει με όλες της, τις δυνάμεις στην προσπάθεια να συνεχίσει ο Δήμος μας την αναπτυξιακή του πορεία, με ενισχυμένο κοινωνικό πρόσωπο.

– Ανδρέας Θεοδωρόπουλος από τη Χαλανδρίτσα

Ο Ανδρέας, ιδιωτικός υπάλληλος, αποφάσισε να ασχοληθεί για πρώτη φορά με τα κοινά, προσηλωμένος στον κοινό μας στόχο να αποκτήσει ο Δήμος μας ταυτότητα και πρωταγωνιστικό ρόλο. Μόνιμος κάτοικος της Χαλανδρίτσας αποτελεί ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας. Με όραμα και διάθεση προσφοράς θέτει τον εαυτό του στην κρίση των συνδημοτών του.

Αριστερά πάνω, Γεωργία (Γωγώ) Θεοδωροπούλου, μέση, Χρήστος Μπάτραλης, κάτω, Κώστας Σπυρόπουλος Δεξιά πάνω, Σωτήρης Καρβελάς (Λάγιος), μέση, Νικολίτσα Μαντούκα, κάτω, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα