Έξαλλος με τους παίκτες ο πρόεδρος της Παναχαϊκής: «Τουρίστες, δεν σέβονται την ιστορία της ομάδας»

14.03.2021 / 23:00
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
panaxaikii

Με σκληρά λόγια μίλησε για τους παίκτες της Παναχαϊκής ο Γιώργος Μπάρλος, μετά την ήττα από την Ιεράπετρα.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος των Πατρινών έκανε λόγο για παίκτες τουρίστες που «δεν σέβονται την ιστορία της ομάδας».

«22-2-2020 η ομάδα μας κατέρρεε προς το A’ τοπικό. Mε υπεράνθρωπες προσπάθειες και δαπανώντας τεράστια ποσά, καταφέραμε να στήσουμε μια δομή, με όλες τις παροχές προς τους παίκτες και την ομάδα γενικότερα. Επίσης, έχουμε αποπληρώσει και το 60 -70% των ενεργών συμβολαίων για τη φετινή σεζόν, ενώ δεν υπήρχε καν πρωτάθλημα.

Δίνω τον λόγο της τιμής μου, ότι αυτοί οι τουρίστες, που δε σέβονται ίχνος από την ιστορία της ομάδας μας και από τους κόπους της εν λόγω διοίκησης, θα παραδειγματιστούν έτσι όπως τους αρμόζει. Τα λόγια τελείωσαν καθώς τελείωσε και η υπομονή όλων μας. Η διοίκηση τους έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη και σαν αντάλλαγμα λάβαμε την αδιαφορία τους και την μετατόπιση ευθυνών.

Τώρα, λοιπόν, θα δουν όλοι τους την άλλη όψη μου, αυτή που ποτέ δεν ήθελα να τους δείξω. Με λυπεί να βλέπουμε παίκτες χωρίς εγωισμό και μπέσα. Λυπάμαι πραγματικά, αλλά τώρα θα λυπηθούν και αυτοί μαζί με όλους εμάς, τα λόγια και οι υποσχέσεις έλαβαν τέλος σήμερα».

barlosergonn

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα