Εξαδάκτυλος – Θα ήταν δυσαρεστό να κλείσουν εκ νέου τα μαγαζιά

05.04.2021 / 20:09
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ÐÑÏÅÔÏÉÌÁÓÉÁ  ÃÉÁ ÔÏ ÁÍÏÉÃÌÁ  ÔÙÍ ÊÁÔÁÓÔÇÌÁÔÙÍ ËÉÁÍÉÊÇÓ

 Συγκεκριμένα και τις δύο εβδομάδες που πέρασαν, ο δείκτης παρέμεινε γύρω στο 6.

Με εξαίρεση τις Δευτέρες όπως και σήμερα, που η θετικότητα είναι ιδιαίτερα αυξημένη λόγω των ελάχιστων τεστ που γίνονται την Κυριακή και τα οποία συνήθως επιδιώκουν άνθρωποι που παρουσιάζουν συμπτώματα.

Συγκεκριμένα σήμερα, ο δείκτης θετικότητας είναι στο 11,4 καθώς χθες, έγιναν μόλις 16.332 τεστ, όταν τις καθημερινές γίνονται 50.000 με 60.000…

Μιλώντας στο MEGA και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, πρόεδρος Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, ανέφερε ότι η επιτροπή των ειδικών που εισηγείται τα μέτρα στην κυβέρνηση, εξετάζει προσεκτικά τα δεδομένα και προχωρά στις αποφάσεις της. «Θα δούμε τι και πότε και αν θα πρέπει να πράξουμε στη συνέχεια».

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου είπε ότι θα ήταν πολύ δυσάρεστο για όλους να ξανακλείσουν τα μαγαζιά, ωστόσο είναι κάτι που θα κριθεί βάση της εικόνας της πανδημίας τις επόμενες ημέρες αλλά και της συμπεριφοράς των πολιτών.

«Πρέπει να υπάρχει προσοχή, να μη θεωρηθεί ότι αφήνουμε το πρόβλημα πίσω μας. Το πρόβλημα είναι εδώ, θα πρέπει να το θυμόμαστε διαρκώς».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα