Εύα Καϊλή-Qatargate: «Συγκρατούμενές της έχουν σκοτώσει ή βιάσει»

16.12.2022 / 13:23
kailiii-252863-357036-type13262_252863_357593_type13262

Στις 22 Δεκεμβρίου οι βελγικές αρχές θα αποφασίσουν εάν η Εύα Καϊλή θα αφεθεί ελεύθερη ή όχι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης για το “Qatar gate” και μέχρι τότε παραμένει προφυλακισμένη στο σωφρονιστικό ίδρυμα του Χάρεν.

Οι φυλακές του Χάρεν, βρίσκονται σε ένα από τα απομακρυσμένα προάστια των Βρυξελλών το οποίο βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο. Αρκετοί από τους κατοίκους του, μάλιστα, είχαν διαφωνήσει για την κατασκευή μίας καινούργιας φυλακής, ωστόσο αυτό που παραδέχονται είναι ότι οι συνθήκες για τους κρατούμενους είναι αρκετά καλές.

Μάλιστα, στην πτέρυγα όπου κρατείται, η κ. Καϊλή φέρεται να έχει συναναστροφές με ακόμα 20 κρατούμενες, οι οποίες -σύμφωνα με Βέλγο δημοσιογράφο- έχουν σκοτώσει κι έχουν βιάσει, ενώ υπάρχουν και άλλες κρατούμενες που κατηγορούνται για εγκλήματα «λευκού κολάρου» (white collar crimes).

«Έχει κάποιες γυναίκες που έχουν σκοτώσει, έχουν βιάσει κι άλλες που κρατούνται για οικονομικά εγκλήματα. Είναι πιθανό η Ελληνίδα αντιπρόεδρος να βρίσκεται στην φυλακή δίπλα σε κρατούμενη που έχει σκοτώσει τον σύζυγό της ή τα παιδιά της, αυτά συμβαίνουν στην φυλακή», υποστήριξε ο δημοσιογράφος Μισέλ Γκάγιερ μιλώντας στο Star.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα