Έτοιμοι οι στρατηγοί για το Σάββατο-Πήραν θέσεις

24.02.2023 / 7:29
3534572

Σε έκτακτο ανακοινωθέν προχώρησαν οι Στρατηγοί του Πατρινού Καρναβαλιού και ετοιμάζονται για δράσεις το Σάββατο στις 25 Φεβρουαρίου, πριν από την νυχτερινή ποδαράτη του Σαββάτου.Όπως αναφέρουν στο έκτακτο ανακοινωθέν τους: «Τελικά δέχθηκαν την πρόσκληση των Στρατηγών και θα παραβρεθούν στις γεωτρήσεις που θα γίνουν στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023, για την εξόρυξη: …. 1. Αρωματικών Υδρογονανθράκων και 2. Ευγενών Αερίων.

Θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους – Ο Εμίρης του Μπατάρ και η Έυα…ζαμαι κορωπι -Η Σοράγια (αυτοπροσώπως) με την συνοδεία του Σάχη. Οι οποίοι επί των επισήμων οχημάτων θα συνοδεύσουν το πλοίο-γεωτρύπανο της εταιρείας ΚΛΑΙΩ-PATRAS OIL LIMITED. Ως ακόλουθοι Στρατηγοί των Εμιράτων και Κυρίες των τιμών, θα παρασταθούν για την προστασία και συνοδεία των υψηλών προσκεκλημένων.

Μετά το τέλος των εξορύξεων, οι επίσημοι προσκεκλημένοι θα χαιρετίσουν και θα κάνουν δηλώσεις από τον εξώστη του γνωστού κεντρικού καταστήματος της πόλης.

Ο Ταγματάρχης πυροτεχνουργός Μπάμπης ο Καραφωτιάς με φλογοβόλα θα προτείνει λύσεις για το ενεργειακό πρόβλημα της πόλης, ενώ καμία ασφαλιστική εταιρεία δεν δέχθηκε να τον ασφαλίσει.

Υπενθυμίζουμε πως ο ναύτης του ναυτικού με εντολή του Στρατηγείου έχει εκδώσει NAVTEX, για την απαγόρευση της παρουσίας εχθρικών σκαφών, στην περιοχή των γεωτρήσεων, το Σάββατο 25/2/2023 από 12 έως 15 μ.μ».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα