Έτοιμοι και οι 6 Δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί στην Αιγιάλεια για τις 11 Ιανουαρίου 2021

08.01.2021 / 19:51
γκο 8

Όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την ασφαλή επαναλειτουργία των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών από την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021, έχουν γίνει από το ΝΠΔΔ «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία του Δήμου Αιγιαλείας».

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, “ήδη έχει πραγματοποιηθεί προληπτική απολύμανση των εγκαταστάσεων και των έξι (6) Παιδικών Σταθμών αρμοδιότητάς μας ενώ όσον αφορά το προσωπικό, δεδομένου ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για την πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ 36 ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» Περιόδου 2020-2021, από πλευράς διοίκησης του ΝΠΔΔ ειδοποιήθηκε το προσωπικό που μέχρι σήμερα εργάζονταν με τίτλους κτίσης ώστε να ανανεωθούν οι συμβάσεις και να λειτουργήσουν απρόσκοπτα οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί αρμοδιότητάς μας.

Επίσης υπεδείχθη στους εργαζόμενους το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021 να παρίστανται στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου όπου θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία της 6ης Υ.ΠΕ. με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον κορωνοιό  στους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης,  εν όψει της έναρξης  των μαθημάτων.

Παράλληλα από τη διοίκηση του ΝΠΔΔ όλο το διάστημα που οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί δεν λειτουργούσαν στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από την πανδημία, πραγματοποιήθηκαν εργασίες καλλωπισμού και συντήρησης όπου απαιτείτο”.

*Σε ότι αφορά την επαναλειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης και ΚΔΑΠΑΜΕΑ αρμοδιότητος του ΝΠΔΔ «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε εφόσον αποσαφηνιστεί από τα συναρμόδια υπουργεία πότε και με ποιο τρόπο θα επαναλειτουργήσουν, να είμαστε σε θέση να επανέλθουμε με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, σημειώνει ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ, Παναγιώτης Ανδριόπουλος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα