Έτοιμη η γέφυρα στην Καλόγρια, τι ανακοίνωσε ο Φαρμάκης

27.06.2022 / 10:55
farmakis_gefira

Στην κυκλοφορία δόθηκε απο σήμερα, Δευτέρα 27 Ιουνίου, η γέφυρα στην περιοχή της Καλογριάς στην οποία μέσα σε λίγους μήνες έγιναν οι απαραίτητες εργασίες αναβάθμισης και είναι έτοιμη και ασφαλής για  όλους όσους θελουν να επισκεφτούν την μαγευτική παράλια στην Δυτικής Αχαΐας

Την είδηση έκανε γνωστή πριν λίγο ο περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο το οποίο υλοποίησε η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μέσα σε λίγους μήνες και μπορουν οι λοούμενοι να μεταβουν από τη γέφυρα στη παραλία.

Η ανάρτηση του Νεκτάριου Φαρμάκη: «Σημαντική μέρα η σημερινή για τη Δυτική Αχαΐα. Με ιδιαίτερη χαρά παραδώσαμε στην τοπική κοινωνία και στους επισκέπτες της μαγευτικής παραλίας τη  νέα γέφυρα Καλόγριας.

✅Άλλη μια μάχη κερδήθηκε. Άλλη μια εκκρεμότητα του χθες, έκλεισε. Η Περιφερειακή Αρχή ανταποκρίνεται άμεσα στα αιτήματα των πολιτών, δίνοντας έμφαση σε όσα ενισχύουν την ασφάλεια τους. Με χρηματοδότηση ύψους 300.000 ευρώ που εξασφαλίσαμε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων ΠΕ Αχαΐας, εκτέλεσε το έργο σε σύντομο χρονικό διάστημα,  δυνάμει προγραμματικής σύμβασης που έχει συνάψει η Περιφέρεια με τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας”.  

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα