Εθνική Τράπεζα :Κλείνει το κατάστηµα της πλατείας Γεωργίου

06.09.2023 / 9:30
VPA_3191

Έντονες αντιδράσεις από τον εµπορικό κόσµο, αλλά και τους χιλιάδες συµπολίτες συναλλασσόµενους προκαλεί η απόφαση της ∆ιοίκησης της «Εθνικής Τράπεζας» να κλείσει το κεντρικό υποκατάστηµα στην πλατεία Γεωργίου. Το υποκατάστηµα στο εµβληµατικό νεοκλασικό κτίριο έχει καταξιωθεί στη συνείδηση των Πατρινών και όχι µόνον, καθώς εξυπηρετούσε εκτός των άλλων ευάλωτες κατηγορίες συµπολιτών (υπέργηρους, άτοµα µε ειδικές ανάγκες κ.λπ), οι οποίοι είχαν εύκολη πρόσβαση, λόγω της πλατείας Γεωργίου.

Οι συµπολίτες -συναλλασσόµενοι- απορούν µε την επιλογή των ιθυνόντων της Τράπεζας, καθώς θεωρούν ότι η ακατανόητη απόφαση ελήφθη εν θερµώ και χωρίς να συνυπολογισθούν το προφίλ και οι ιδιαιτερότητες του καταστήµατος.

Το κλείσιµο της «Εθνικής» αφήνει – εκτός των άλλων αν αυτό ενδιαφέρει την τράπεζα – πεδίον δόξης λαµπρόν στους ανταγωνιστές, του τραπεζικού χώρου, καθώς σε απόσταση δεκάδων µέτρων λειτουργούν δύο υποκαταστήµατα άλλων τραπεζών. Να σηµειωθεί ότι το νέο πλήγµα για τους συναλλασσόµενους έρχεται να προστεθεί στο λουκέτο που µπήκε σε άλλα υποκαταστήµατα της «Εθνικής» σε νευραλγικά σηµεία της Πάτρας όπως Zαΐµη και Μαιζώνος, πλατεία Βουδ, Ζαρουχλέικα, Πλατεία Οµονοίας, Ρίου κ.λπ. Σύµφωνα επίσης µε πληροφορίες συµπολίτες συναλλασσόµενοι συγκεντρώνουν υπογραφές προκειµένου να διαµαρτυρηθούν στη ∆ιοίκηση της Τράπεζας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα