Ετεοκλής Παύλου: «Ζορίζομαι και στενοχωριέμαι με όλα αυτά»

24.04.2023 / 15:40
eteoklis_pavlou_eleini_xatzidou__1___1_

Φημολογείται έντονα τον τελευταίο καιρό ότι η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης θα αναλάβουν το πρωινό του Star την επόμενη σεζόν. Στον αέρα της εκπομπής «Breakfast @ Star» συζήτησαν, σχετικά με αυτές τις φήμες, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

Αρχικά, η Ελένη Χατζίδου σχολίασε με μια δόση χιούμορ: «Πάνω από το πτώμα μου Μαρία Κορινθίου». Ο Κωνσταντίνος Μίχος, με τη σειρά του, ισχυρίστηκε ότι οι φήμες αυτές για το πρωινό του Star διαδίδονται από την ίδια τη Μαρία Κορινθίου. Επίσης, η Ελένη Χατζίδου ανέφερε: «Εγώ το κανάλι μου πιστεύω και την διάψευση που έχει κάνει το κανάλι. Κι εκεί στηρίζομαι. Αλλά το ακούω αυτό από τον κύκλο της».

«Εγώ ζορίζομαι και στενοχωριέμαι με όλα αυτά. Είναι και κρίμα. Άσε με τώρα, δεν μπορώ» είπε, τέλος, ο Ετεοκλής Παύλου.

Το ζευγάρι μάλιστα είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» πριν από λίγες ημέρες. Αρχικά, η Ελένη Χατζίδου είχε δηλώσει: «Περιμένουμε να μας καλέσει το Star να συζητήσουμε για την ερχόμενη σεζόν. Είναι καλύτερη απ’ όσο περιμέναμε αυτή η σεζόν. Με τον νέο αρχισυντάκτη έχουμε συνεργαστεί ξανά, τον εμπιστευόμαστε απόλυτα».Με τη σειρά του, ο Ετεοκλής Παύλου είχε σχολιάσει: «Είναι ωραίο στην τηλεόραση να λες την αλήθεια σου. Να μη φοβάσαι να μιλήσεις».

Όσο για τα σενάρια που υποστηρίζουν ότι το δίδυμο της πρωινής ζώνης του Star σύντομα θα αντικατασταθεί, ο παρουσιαστής είχε αναφέρει: «Ευχόμαστε και την επόμενη σεζόν να είμαστε η επιλογή του σταθμού. Δεν αναλώνουμε την ενέργειά μας για να ασχοληθούμε με σενάρια αντικατάστασης. Δεν ξέρουμε αν θα φύγουμε ή αν θα συνεχίσουμε την εκπομπή. Πιστεύουμε πάντως ότι οι οιωνοί είναι θετικοί».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα