Ερύμανθος: Περιοδεία Καρβέλη στο Κέντρο Υγείας-ΚΕΠ

14.10.2021 / 17:22
245431219_280201597290073_942847127359369519_n

Στο Κέντρο Υγείας Ερυμάνθου και στο ΚΕΠ Σταυροδρομίου (παλιό δημαρχείο) περιόδευσε το πρωί της Πέμπτης (14/10/21), ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης.

Οι επισκέψεις του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος «Εμβολιασμοί στην Ύπαιθρο», το οποίο ξεκίνησε επιτυχώς και στις περιοχές του Δήμου Ερυμάνθου.

 Στο Κέντρο Υγείας Ερυμάνθου, ο κ. Καρβέλης ενημερώθηκε επαρκώς για την εμβολιαστική διαδικασία, πραγματοποίησε αυτοψία στους χώρους της υγειονομικής μονάδας, κατέγραψε και σημείωσε τις ανάγκες του Κέντρου, ενώ συνεχάρη τόσο την Επιστημονικά Υπεύθυνη κ. Μαρίνα Καρδαρά, όσο και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την άρτια λειτουργία της μονάδας και τη συνολική εικόνα των εγκαταστάσεων, δηλώνοντας ότι όπως κάνει πάντα, θα βρίσκεται στο πλευρό τους για οτιδήποτε χρειαστούν με στόχο την απόλυτη υγειονομική κάλυψη των κατοίκων της περιφέρειας.

 «Ως 6η ΥΠΕ, η πυξίδα των προσπαθειών μας, δείχνει πάντα τα χωριά μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η άμεση κάλυψη των αναγκών στην περιφέρειά μας, στους συμπολίτες μας που είναι μακριά από τις μεγάλες υγειονομικές μας μονάδες, χωρίς να ταλαιπωρούνται περαιτέρω», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καρβέλης.

 «Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμάς, να βρίσκεστε σήμερα εδώ», τόνισε η κ. Καρδαρά, συμπληρώνοντας: «Παρακολουθούμε το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνετε στα χωριά μας και συνολικά τη στήριξη και αρωγή σας, στο υγειονομικό έργο, δίνοντας και σε εμάς μεγαλύτερη δύναμη».

Ο κ. Καρβέλης, συζήτησε και εξέτασε το ενδεχόμενο ανανέωσης του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, όπου κρίνεται αναγκαίο,  σημειώνοντας ότι θα επανέλθει σύντομα σε νέα περιοδεία στην ευρύτερη περιοχή.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην παραχώρηση ενός νέου ασθενοφόρου για το Κέντρο Υγείας Ερυμάνθειας, το οποίο ήδη έχει παραληφθεί από την 6η ΥΠΕ.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που η διοίκηση του Κέντρου Υγείας Ερυμάνθου, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, προσέφερε στον κ. Καρβέλη την εικόνα του Αγίου Ιωάννη, εισπράττοντας τις θερμές ευχαριστίες του Διοικητή.

Εν συνεχεία, ο κ. Καρβέλης, επισκέφθηκε το ΚΕΠ Σταυροδρομίου (πρώην Δημαρχείο), όπου πραγματοποιούνταν οι εμβολιασμοί. Εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το επιστημονικό προσωπικό του κινητού συνεργείου, με τους οδηγούς του ΕΚΑΒ και με πολίτες που περίμεναν να εμβολιαστούν.

«Στόχος είναι η θωράκιση των συμπολιτών μας, κυρίως ηλικιωμένων, στις απομακρυσμένες περιοχές της υπαίθρου που δεν έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα», υπογραμμίζει ο κ. Καρβέλης. Και καταλήγει: «Χτίζοντας, τοίχος ανοσίας στα χωριά μας, συμβάλλουμε στη μείωση του αριθμού των νοσούντων και των εν δυνάμει θανάτων εξαιτίας του νέου κορονοιού».  

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα