Ερύμανθος: Οδηγίες εξυπηρέτησης από το Δήμο

12.11.2020 / 10:45
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
dimos-erimanthou

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Ερυμάνθου για να ενημερώσει πως το διάστημα έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020, ισχύουν οι ακόλουθοι κανόνες για την εξυπηρέτηση των δημοτών από τις υπηρεσίες του Δήμου, για την προστασία της Δημόσιας υγείας από τη διάδοση του κορονοϊού.

Οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται στο Δημαρχείο και τις δημοτικές υπηρεσίες για εξυπηρέτηση ΜΟΝΟΝ αν έχουν επείγουσα ανάγκη και εφόσον έχουν προηγουμένως μιλήσει τηλεφωνικά με αρμόδιο υπάλληλο, για να κλείσουν ραντεβού στον αριθμό: 2694360399, στο φαξ: 26940.22086 και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email: [email protected]


Συνεπώς, παρακαλούνται πρώτα να τηλεφωνούν στην υπηρεσία που τους ενδιαφέρει και στον αρμόδιο υπάλληλο για το αν θα εξυπηρετηθούν τηλεφωνικά ή αν θα κλείσουν ραντεβού για να μεταβούν επί τόπου.

Αναλυτικά τα τηλέφωνα των υπηρεσιών αναγράφονται στη σελίδα του Δήμου: www.erymanthou.gov.gr στην ενότητα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. Για ζητήματα προνοιακών επιδομάτων (ΚΕΑ, επίδομα στέγασης, κ.λπ.) απευθύνεστε στο Κέντρο Κοινότητας: 2694022506, -7.


Τέλος, τονίζεται στην ανακοίνωση πως η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, τόσο από τους εργαζόμενους, όσο και από τους πολίτες που τυχόν προσέλθουν κατόπιν ραντεβού. Ενώ, παρακαλούνται θερμά οι δημότες για τη συνεργασία και την προσοχή τους, ώστε να προστατευθεί η υγεία όλων.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα