Ερώτηση του Άγγελου Τσιγκρή για την ενίσχυση της Αστυνομίας Αιγίου με προσωπικό

07.12.2021 / 12:23
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
image

Επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεωδωρικάκο κατέθεσε ο Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής με την οποία ζητά την άμεση ενίσχυση με προσωπικό και μέσα του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου αλλά και την δημιουργία Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Ανατολικής στο Αίγιο.

Ο Αχαιός βουλευτής αναφέρει:

“Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, κατέθεσε Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με την οποία ζητά τη δημιουργία Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Ανατολικής στο Αίγιο και την ενίσχυσή της με προσωπικό και μέσα. 

Σύμφωνα με την Ερώτηση του Αχαιού βουλευτή: 

“Το τελευταίο χρονικό διάστημα, στο Αίγιο καταγράφεται ανησυχητική αύξηση της εγκληματικότητας, που προκαλεί έντονη ανασφάλεια στους κατοίκους. 

Συγκεκριμένα, έχουν τελεσθεί σοβαρά εγκλήματα ληστρικής βίας, όπως διαρρήξεις καταστημάτων και υπηρεσιών, καθώς και κλοπές σε σπίτια και επιχειρήσεις. 

Οι κάτοικοι της Αιγιάλειας ζουν σε κλίμα διαρκούς ανασφάλειας και φόβου. 

Συνεπώς, κρίνεται απαραίτητη η άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος της υποστελέχωσης των αστυνομικών υπηρεσιών της Αιγιάλειας και η δημιουργία Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Ανατολικής Αχαΐας, με έδρα το Αίγιο. 

Οι παραπάνω παρεμβάσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης μιας ιδιαίτερα εκτεταμένης γεωγραφικά περιοχής, με πληθυσμό που ξεπερνά τις 70.000 κατοίκους”.

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής ρωτάει τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, σε ποιες ενέργειες θα προβεί με σκοπό: α) τη δημιουργία Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Ανατολικής Αχαΐας, με έδρα το Αίγιο και β) την ενίσχυσή της με προσωπικό και μέσα._”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα