Έρικσεν: Το BBC απολογήθηκε για τη συνεχή προβολή των πλάνων της κατάρρευσης του Δανού

13.06.2021 / 13:27
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
pi 13

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε το BBC για την συνεχή προβολή των πλάνων της κατάρρευσης του Κρίστιαν Έρικσεν και των προσπαθειών να του γίνει ανάνηψη στη χθεσινή αναμέτρηση Δανίας-Φινλανδίας για το Euro 2020.

Το αγγλικό BBC, όπως και άλλα Μέσα, δέχτηκε σφοδρή κριτική για την επιλογή να προβάλλει διαρκώς -ακόμα κι όταν διακόπηκε η μετάδοση- πλάνα από την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν και των προσπαθειών που έκαναν οι γιατροί να τον επαναφέρουν στη ζωή.

«Απολογούμαστε σε όλους όσοι αναστατώθηκαν από τις εικόνες που μεταδόθηκαν. Η κάλυψη μέσα από το στάδιο ελέγχεται από την UEFA και μόλις το παιχνίδι διακόπηκε σταματήσαμε τη μετάδοση στον αέρα το συντομότερο δυνατό», ανέφερε στην απολογία του το BBC.

Ο Γκάρι Λίνεκερ, από την πλευρά του, που ήταν στο πάνελ του BBC ως σχολιαστής τη στιγμή του παρολίγον μοιραίου συμβάντος, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στο Twitter, τονίζοντας: «Κατανοώ ότι κάποιοι αναστατώθηκαν από τις εικόνες που προβλήθηκαν, όπως κι εμείς. Προφανώς όμως ήταν τα πλάνα από τη μετάδοση που έχει αναλάβει η UEFA και δεν ήταν στον έλεγχό μας. Έπρεπε να είχαν μείνει σε ένα ευρύτερο πλάνο του γηπέδου. Ζητάμε συγγνώμη. Στα 25 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, ήταν η πιο δύσκολη, δυσάρεστη και φορτισμένη στιγμή μου στον αέρα».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα