Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας: Στηρίζει την απεργία των δημοσίων υπαλλήλων την Τρίτη 21 Μαΐου

17.05.2024 / 14:49
2833036_1_1

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας στηρίζει την απεργία των δημοσίων υπαλλήλων την Τρίτη 21 Μαΐου, που παλεύουν  για ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, για Συλλογικές Συμβάσεις, για άμεσα μέτρα απέναντι σε ακρίβεια, για ζωή με δικαιώματα που να ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες.

Στέκεται στο πλάι των εργαζομένων που αγωνίζονται παρά τα εμπόδια που βάζει η συμβιβασμένη ΑΔΕΔΥ και το νομαρχιακό τμήμα της, στην προσπάθειά τους να  βάλουν πλάτη στη σημερινή κυβέρνηση και την πολιτική της. Μια πολιτική  την οποία στήριξαν διαχρονικά όλα τα αστικά κόμματα που στοιχίζονται πίσω από την στρατηγική της Ε.Ε. τσακίζοντας τον λαό και κάνοντάς μας  να ζούμε στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια μέσω  των αντιλαϊκών μέτρων που εφαρμόζουν από κοινού διαχρονικά.

Είναι αυτή ακριβώς η πολιτική που έχει μετατρέψει την υγεία και την παιδεία σε εμπόρευμα, που εμπλέκει όλο και βαθύτερα τη χώρα μας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, που κόβει μισθούς και συντάξεις, μας πετάει έξω από τα σπίτια μας για να μπορεί απρόσκοπτα να στηρίξει τους επιχειρηματικούς ομίλους και το κεφαλαίο.

Ο αγώνας  τους είναι κοινός αγώνας όλων μας, αφορά κάθε νέο, κάθε εργαζόμενο και άνεργο που δε συμβιβάζεται με τη σημερινή κατάσταση, δε θεωρεί κανονικότητα την εκμετάλλευση αφού δεν ανεχόμαστε άλλο οι ζωές μας να μπαίνουν στο ζύγι του «κόστους-οφέλους».

                                     ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΚΠ ΣΤΙΣ 10:30 π.μ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα