Εργατικό Κέντρο Πατρών: Οργάνωση και αγώνας για την υπεράσπιδη της υγείας και των δικαιωμάτων μας

15.02.2021 / 13:09
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Ergasia

Η ανακοίνωση:

Απευθύνουμε μαζικό μαχητικό κάλεσμα σε όλα τα σωματεία ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, στους συλλόγους των αυτοαπασχολούμενων και των αγροτών, τους συλλόγους της νεολαίας, όλους τους μαζικούς φορείς της πόλης μας ώστε να απαιτήσουμε άμεσα μέτρα για την προστασία της υγείας και της ζωής μας, των δικαιωμάτων μας.
Καλούμε όλα τα σωματεία και τους φορείς να υπογράψουν μαζικά την επιστολή που σας επισυνάπτουμε σε ξεχωριστό αρχείο.
Τώρα είναι η ώρα, τώρα είναι ανάγκη να βγούμε μπροστά. Τώρα είναι ανάγκη να οργανώσουμε τον αγώνα μας. Για μέτρα προστασίας της υγείας στους χώρους δουλειάς. Για μέτρα προστασίας της υγείας με προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτικού προσωπικού και υποδομών στα νοσοκομεία.
Αν ενδιέφερε την κυβέρνηση η υγεία του λαού, θα ενίσχυε το δημόσιο σύστημα υγείας, θα θωράκιζε τους χώρους δουλειάς με μέτρα προστασίας. Θα έπαιρνε μέτρα για το συνωστισμό στα ΜΜΜ, για να ανοίξουν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια εξασφαλίζοντας την υγεία και την προστασία εκπαιδευτικών, μαθητών και φοιτητών.

Δε σκύβουμε το κεφάλι! Καμία αναμονή! Είναι η ώρα να βγούμε μπροστά!

Στην επιστολή που σας στέλνουμε, εφόσον συμφωνείτε, είναι ανάγκη άμεσα να μπει η σφραγίδα της οργάνωσής σας και να σταλεί στο email: [email protected] . Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6937896770

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα