Έρχονται πεντάστερες ξενοδοχειακές επενδύσεις στο Αίγιο

16.05.2021 / 15:18
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 66

Αρκετά επενδυτικά project που είχαν «παγώσει» λόγω της πανδημίας, παίρνουν πάλι πορεία υλοποίησης ή ολοκληρώνονται. Στην πόλη του Αιγίου, σε φάση υλοποίησης έχουν μπει δύο νέα ξενοδοχεία, από επιφανείς επιχειρηματίες της πόλης.

Πρόκειται για τον γνωστό επιχειρηματία Γιάννη Αναστασίου, διευθύνοντα σύμβουλο του οινοποιείου Cavino και για την Χριστίνα Θανασούλια, σύζυγο του επιχειρηματία Σάκη Ανδριόπουλου της εταιρείας Helesi που θεωρείται leader της εγχώριας βιομηχανίας κάδων  απορριμμάτων.

Στον παλιό χώρο διασκέδασης «Piccadilly» ο επιχειρηματίας Γιάννης Αναστασίου ετοιμάζει το «Amario Suites Hotel», το οποίο αναμένεται να ανοίξει στα τέλη του ερχόμενου Νοεμβρίου. Το ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει 12 υπερπολυτελή δωμάτια σε προσιτές τιμές με θέα τον Κορινθιακό κόλπο και θα συνδυαστεί με διαδρομές οινοτουρισμού.

Στην πλατεία Δεξαμενής η Χριστίνα Θανασούλια ετοιμάζει το «Eleven Suites Hotel» μια επένδυση που υλοποιείται από το μηδέν. Θα είναι και αυτό ένα πεντάστερο ξενοδοχείο με 11 υπερπολυτελή διαμερίσματα, με στόχο να ξεκινήσει τη λειτουργία του στα τέλη του χρόνου.

Πηγή: Πελοπόννησος

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα