Έρχονται κι άλλοι φόνοι στις Άγριες Μέλισσες! «Στο Διαφάνι όλο ανατροπές γίνονται»

07.11.2020 / 13:41
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
papagrigoris711

Στην εφημερίδα “On time” έδωσε συνέντευξη ο Κωστής Σαββιδάκης, ο παπα-Γρηγόρης από τις Άγριες Μέλισσες. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται, αποκαλύπτοντας πως θα έχουμε κι άλλους φόνους στο Διαφάνι.

Ο παπά Γρηγόρης τι άλλο θα κάνει για να προστατέψει κάποιον ήρωα στο Διαφάνι, μετά τη Βιολέτα;

Τον Μιλτιάδη θα προστατέψω, αλλά όχι με τον τρόπο που θέλει εκείνος. Θα μου ζητήσει να του κάνω εξορκισμό γιατί νομίζει ότι είναι δαιμονισμένος. Θα του φερθώ σκληρά και δεν θα δεχτώ να του κάνω εξορκισμό γιατί γνωρίζοντας τον Μιλτιάδη χρόνια, καταλαβαίνω ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. Όμως θα του σταθώ όσο μπορώ ως παπάς γιατί ο Μιλτιάδης έχει σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα και θα φέρει σε περιπέτειες το χωριό. Πάντως ως παπα Γρηγόρης θα προσπαθήσω να μην τον εξαγριώσω γιατί βλέπω ότι δεν είναι στα καλά του και θέλω να τον έχω από κοντά για να μην κάνει καμιά ανοησία. Τώρα τι θα κάνει με τους “δαίμονές” του, εκεί θα έχουμε θέμα. Ακροβατεί σε τεντωμένο σκοινί.

Ως παπάς θα κάνετε κι άλλες κηδείες στο Διαφάνι; Θα έχουμε κι άλλους φόνους;

Ναι. Αν δεν υπάρχουν φόνοι στο Διαφάνι, δεν υπάρχει Διαφάνι. Σίγουρα θα έχουμε κι άλλους φόνους, κηδείες, αλλά και αρραβώνες και γάμους. Μη μου ζητήσετε να σας πω κάτι περισσότερο.

Είπατε «αρραβώνες και γάμους». Η Δόμνα θα αποδειχτεί ότι είναι ξαδέλφη του Κωνσταντή αφού ο Μελέτης θα αποκαλυφθεί ότι είναι γιος του. Αυτό δεν θα είναι εμπόδιο στο γάμο τους;

Ναι, νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα λόγω συγγένειας. Για να δούμε όμως, θα φτάσουμε στο γάμο; Στο Διαφάνι όλο ανατροπές γίνονται.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα