Επτάχρονος έδωσε το χαρτζιλίκι των γιορτών για τροφές για αδέσποτα

14.01.2021 / 21:33
γκο 17

Ο εφτάχρονος Δημήτρης από τη Σύρο λατρεύει τα ζώα και το απέδειξε στην πράξη. Το αγόρι μάζεψε χαρτζιλίκι τις ημέρες των Χριστουγέννων και αποφάσισε να το διαθέσει για να αγοράσει τροφές για τα αδέσποτα του «Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Σύρου»

«Είμαι ο Δημήτρης, είμαι 7 χρονών, σας αφήνω τροφή για τα αδεσποτάκια, καλή χρονιά» έγραφε το σημείωμά του, που προκάλεσε συγκίνηση.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Καταφυγίου

«Έδωσε το χαρτζιλίκι των εορτών για να αγοράσει τροφές στα αδέσποτα σκυλιά. Είναι ο Δημήτρης!! Ένα αντράκι 7 ετών που από τα χαρτζιλικια των εορτών διέθεσε τα χρήματα που συγκέντρωσε και αγόρασε τροφή για τα μουσουδακια μας!! Πρωτοβουλία καθαρά δική του, αυτό ήθελε και αυτό τον έκανε χαρούμενο!!

Με τα χρήματα που μάζεψε δεν αγόρασε τίποτα για τον εαυτό του, όπως θα έκανε κάθε παιδί της ηλικίας του. Ο μικρός Δημήτρης σκέφτηκε μόνο τ’ αδέσποτα σκυλάκια του νησιού του και τις ανάγκες τους.

Είμαστε οι εθελοντές ενός καταφυγίου που τέτοιες πράξεις μας ξεπερνούν και μας πλημμυρίζουν συγκίνηση…Να χαίρεστε το αγόρι σας κα Μαρία Βαρθαλιτου και και Γεράσιμε Μακρυωνιτη!! Να είναι πάντα ευτυχισμένος και να τον καμαρώνετε!! Όμορφε μας, έδωσες μεγάλη χαρά στα σκυλάκια μας και εμάς» αναφέρει η ανακοίνωση.

cyclades24.gr.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα