Επίθεση στα μαγαζιά της συζύγου του Χαρδαλιά: «Είχα Άγιο που κατάφερα να γλιτώσω», λέει αυτόπτης μάρτυρας

24.05.2021 / 14:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
5310274

«Είχα Άγιο, θα μπορούσα να τραυματιστώ σοβαρά, το σοκ ήταν μεγάλο», λέει στο protothema.gr αυτόπτης μάρτυρας της εμπρηστικής επίθεσης στα καταστήματα της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά, στον Βύρωνα.

«Κατευθείαν χωρίς να χάσω χρόνο, όσο ήταν ακόμα μικρή η φλόγα σκέφτηκα να επέμβω και να τη σβήσω με ένα μπουκάλι νερό που είχα στο αμάξι μου. Δυστυχώς ήταν λάθος μου να επέμβω γιατί ενώ φαινόταν ότι καίγεται ένα φυτό , τελικά ήταν εμπρηστικός μηχανισμός κι εγώ δεν το είχα αντιληφθεί», είπε χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας.

Το βίντεο από τη στιγμή της εμπρηστικής επίθεσης, δημοσίευσε στο Facebook ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που έχει ήδη δημοσιευθεί, πλησιάζω τη φωτιά για να τη σβήσω και ο εμπρηστικός μηχανισμός ανατινάχτηκε μπροστά μου. Πραγματικά είχα Άγιο εκείνη τη στιγμή γιατί θα μπορούσα να τραυματιστώ σοβαρά και το σοκ ήταν μεγάλο. Μόλις άκουσα την έκρηξη, φοβήθηκα και μπόρεσα να γυρίσω το σώμα μου και να γλιτώσω. Μετά από δύο λεπτά, είδα ότι είχε τοποθετηθεί και απένατι εμπρηστικός μηχανισμός και τότε αποστασιοποιήθηκα γιατί κατάλαβα ότι θα γίνει και δεύτερη έκρηξη.Ήταν πολύ μεγάλο το σοκ, είχα Άγιο και κατάφερα να γλιτώσω», κατέλεληξε ο νεαρός.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής, περίπου στη 1:45, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν τρεις εμπρηστικούς μηχανισμούς στα δύο καταστήματα με ρούχα που διαθέτει η σύζυγος του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, στον Βύρωνα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα