Επίθεση Νίκου Νικολόπουλου στον Δήμαρχο για το ΒΙΟΠΑ

26.10.2020 / 20:43
nikolopoulos

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» και πρ. Υπουργός Νίκος Νικολόπουλος μετά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Καταρχήν επιθυμώ να διατυπώσω με κρυστάλλινο τρόπο τις θέσεις της «Νέας Πάτρας» για το ΒΙΟΠΑ. Με καθυστέρηση σχεδόν 6 χρόνων ο «νοικοκύρης» Δήμαρχος του ΚΚΕ αποφάσισε να ασχοληθεί με το ΒΙΟΠΑ λίγο πριν μπει λουκέτο.

Μετά από 6 χρόνια στο δημαρχιακό θώκο δεν δικαιούται ο Κ. Πελετίδης να επιρρίπτει ευθύνες δεξιά και αριστερά. Οι ευθύνες πλέον εντοπίζονται… αριστερότερα και δη στην Δημοτική Αρχή του ΚΚΕ. Επί 6 χρόνια οι εισφορές που δεν εισπράχθηκαν από την Δημοτική Αρχή Δημαρά, δεν εισπράχθηκαν και από τον Κ. Πελετίδη.

Επί έξι ολόκληρα χρόνια ο νοικοκύρης δήμαρχος που εκπροσωπεί το 78 % στο ΒΙΟΠΑ δεν πρόκανε να παρακολουθήσει τις υπηρεσίες του δήμου και να αξιώσει να εισπράξουν τα καταλογισθέντα απο τους μεγαλοφειλέτες .

Ο «νοικοκύρης» Δήμαρχος επίσης επί 6 χρόνια άφηνε να φεσώνεται ο Πατραικός λαός με τοκογλυφικά υπέρογκα ποσά, γιατί απλά δεν φρόντιζε τον διακανονισμό των χρεών … του ΒΙΟΠΑ που έχει ο Δήμος το 78%!

Οι οφειλές του ΒΙΟΠΑ εξαιτίας και της παντελούς αδιαφορίας του Δήμου, ξεπερνούν τα 3.5 εκ. ευρώ και σε δυο μέρες θα κτυπήσει το καμπανάκι του πλειστηριασμού».

Ο Νίκος Νικολόπουλος ακόμα τόνισε : «Επιπρόσθετα, ο χώρος αφέθηκε από το Δήμο στο έλεος του Θεού και της απαξίωσης. Το ΒΙΟΠΑ μετατράπηκε σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο και επί 6 χρόνια προσφέρεται για λεηλασίες από Ρομά.

Ο «νοικοκύρης» δήμαρχος, έριξε τα μούτρα του και ζήτησε την ψήφο των Δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης ,που υβριστικά ευκαίρως ακαιρως υβρίζει αποκαλώντας την «μαύρο μέτωπο»…

Η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ με τον επικεφαλής ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ «έβαλε πλάτη» στο Δήμαρχο και οι δημοτικοί της σύμβουλοι ψήφισαν ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ,παραμερίζοντας το παραταξιακό συμφέρον. Ταυτόχρονα όμως η «Νέα Πάτρα» καταγγέλλει την αδιαφορία του δημάρχου ο οποίος ξύπνησε στο παραπέντε του πλειστηριασμού … και απαιτεί :

Επιτέλους μετά από 15 χρόνια ας πάρουμε πρωτοβουλίες ώστε να κάνουμε το Βιοτεχνικό πάρκο της Πάτρας ελκυστικό, εξασφαλίζοντας του ολες τις αναγκαίες υποδομές ! Στα εγκαταλελειμμένα κουφάρια πρέπει σύντομα να στεγαστούν νέες επιχειρήσεις και να μεταφερθούν εκεί όλες οι οχλούσες που δυστυχώς ακόμα λειτουργούν μέσα στον πολεοδομικό ιστό της πόλης .

Ζητάμε ακόμα να ελεγχθούν όσοι ευθύνονται για τις ανείσπρακτες οφειλές των μεγαλοφειλετών !

Και τέλος απαιτούμε προσωπικά ο Κ. Πελετιδης να παρακολουθήσει την εξασφάλιση και είσπραξη των εσόδων στα δημοτικά ταμεία !

Αρκετά ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ Πελετιδης, ΧΡΕΩΣΕ με κοντά 2 εκ € τις ΛΑΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ της Πάτρας λόγω της εγκληματικής του αμέλειας…

Μέχρι εδώ και μη παρέκει …»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα