Επίθεση με βιτριόλι: Ήταν στο «στόχαστρο» και ο 40χρονος από το Αίγιο;

15.10.2021 / 18:26
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 5

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για την επίθεση με το βιτριόλι και τις προθέσεις της κατηγορουμένης. Μάλιστα ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων» Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλώντας στην εκπομπή Live News έκανε μια σημαντική αποκάλυψη.

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη αφορά στο τι λένε οι αστυνομικοί που είχαν αρχικά χειριστεί την υπόθεση και οι οποίοι βέβαια δεν είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν, καθώς δεν είχε δοθεί η απολογία της κατηγορούμενης.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, υπάρχει η πιθανότητα η κατηγορούμενη ετοίμαζε «χτύπημα» με στόχο τον 40χρονο Νώντα.

Οι λόγοι που τους οδήγησε σε αυτή την υπόθεση είναι ότι η κατηγορούμενη παρακολουθούσε στενά εκείνον και την Ιωάννα, ενώ όπως ή ίδια δήλωσε, θεωρούσε πως ο 40χρονος μαζί με την Ιωάννα την ενέπαιζαν και θεωρούσε δεδομένο ότι αυτοί οι δύο είχαν σχέση.

Στην απολογία της είπε ότι δεν είχε πρόβλημα με άλλη γυναίκα. Στις αναζητήσεις της η κατηγορούμενη έψαχνε για μη  ανιχνεύσιμα δηλητήρια που να δίνονται με κρασί ή ζάχαρη δείγμα ότι σχεδίαζε επίθεση εναντίον κάποιου από πολύ κοντά. Βάσει των παραπάνω οι αστυνομικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο 40χρονος ήταν η δίδυμη πλευρά του χτυπήματος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα