Επίθεση με βιτριόλι: «Η Έφη ήταν μες στην τρελή χαρά, δεν έχει μετανιώσει”

21.10.2021 / 19:18
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ma 3

Ως ψυχρή και συνειδητοποιημένη περιγράφει την 36χρονη Έφη Κακαράντζουλα, κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ένας ξάδερφός της. «Εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα.

Γιατί την έβλεπες καθημερινά ήταν μέσα στην τρελή χαρά, κανονική δηλαδή όπως ήταν. Πολύ ψύχραιμη… Με το που έμαθα ότι έχει γίνει αυτό το περιστατικό, αυτό έλεγα, πόσο ίδια ήταν. Δεν είχε αλλάξει καθόλου» λέει χαρακτηριστικά ο ξάδερφός της.

«Δεν το πίστευα ότι θα ήταν τόσο σκληρή. Δηλαδή και στις καταθέσεις και σε αυτά που δε ζήταγε συγγνώμη μου έκανε τρομερή εντύπωση και νομίζω ότι μπορεί να μην έχει μετανιώσει κιόλας», συμπληρώνει και την χαρακτηρίζει πρόσωπο ικανό για όλα.

Ειδικότερα, σε ερώτηση για τις υποψίες της ΕΛ.ΑΣ. ότι η Έφη Κακαράντζουλα μπορεί να σχεδίαζε επίθεση σε βάρος και του 40χρονου Νώντα, ο ξάδερφός της λέει ότι ήταν «ικανή για όλα. Πήγε έριξε το βιτριόλι στην άλλη την κοπέλα. Για όλα ήταν ικανή. Δεν μπορώ να την ψυχολογήσω».

Ο ξάδερφος της 36χρονης μιλά ακόμα για τους γονείς της. «Έχουν πάθει σοκ οι άνθρωποι. Ντρέπονται να βγουν από το σπίτι τους. Ο αδελφός της έχει πάθει κατάθλιψη. Έχει κλειστεί στον εαυτό του. Δε μιλάει. Έχει πάθει σοκ» λέει.

Τέλος, για το πώς νιώθει σήμερα η Έφη αναφέρει ότι «στην αρχή δεν είχε πάρει χαμπάρι τι είχε γίνει γιατί ήταν πολύ κάθετη. Ότι το έκανα ξέρω ‘γω. Τώρα έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί την ποινή που θα ακούσει, την κατακραυγή του κόσμου».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα