Επίθεση με βιτριόλι: Δεν ζητεί ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας η 37χρονη

27.10.2021 / 11:15
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
OPSADASD

Στην τελική ευθεία η δική για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου από την 37χρονη Έφη.
Το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας άρχισε η αγόρευση του συνηγόρου υπεράσπισης της κατηγορούμενης με τον ο κ. Κεχαγιόγλου να αναφέρει πως η εντολέας του δεν ζητεί να της αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας. Όπως ειπε ο νόμος απαιτεί ο κατηγορούμενος να έχει προσπαθήσει να άρει τις συνέπειες της πράξης του, όμως η ιδιά δεν μπόρεσε να το πράξει.

«Τι θα μπορούσε να κάνει; Να βοηθήσει οικονομικά για την αποκατάσταση της υγείας της Ιωάννας. Προέρχεται όμως από φτωχή οικογένεια, που δεν διαθέτει χρήματα. Η ίδια ζούσε μόνο με το μισθό της. Για το λόγο αυτό η υπεράσπιση δε θα ζητήσει το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κεχαγιόγλου.

Ο ίδιος δήλωσε για μια ακόμη φορά τη συμπάθεια του στην Ιωάννα, λέγοντας ωστόσο ότι δεν παύει να είναι υπερασπιστής. «Υπερασπιζόμαστε ανθρώπους και όχι αδικήματα» είπε ο συνήγορος της κατηγορουμένης προκαλώντας την αντίδραση της Ιωάννας. Τότε ο κ. Κεχαγιόγλου τόνισε: «Δεν ξεκινάμε καλά. Δεν ανέχομαι ούτε μπούλινγκ από κανένα. Σέβομαι το θύμα να σεβαστούν όλοι εδώ μέσα το ρόλο μου ως δικηγόρου υπεράσπισης».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι η εντολέας του πολλές φορές ζήτησε συγνώμη για την πράξη της, πλην όμως ακόμη μέχρι σήμερα χαρακτηρίζεται ως

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα