Επίθεση με βιτριόλι: Χάφινγκτον και Μενούνος στη διεθνή εκστρατεία για την Ιωάννα

09.01.2021 / 19:13
vitrioli-arthrou

Για ένα κορίτσι που δεν μπορεί να βγει πλέον στο φως επειδή ένα άρρωστο μυαλό αποφάσισε ότι έπρεπε να τιμωρηθεί με τον πιο φρικτό τρόπο οργανώθηκε μια εκστρατεία αγάπης, που ξεφεύγει πλέον από τα σύνορα της Ελλάδας.
Η συγκλονιστική περιπέτεια της Ιωάννας που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι συγκίνησε διάσημες Ελληνίδες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού που στέκονται δίπλα της.
Η νεαρή κοπέλα που βιώνει έναν εφιάλτη μετά τα αλλεπάλληλα χειρουργεία και την επιστροφή της σε μια άλλη, πολύ διαφορετική καθημερινότητα, ίσως και να μη γνωρίζει πόσοι άνθρωποι βρίσκονται στο πλευρό της.
Είναι αδύνατον να εργαστεί υπό τις παρούσες συνθήκες ενώ δεν λαμβάνει κανένα επίδομα, ζώντας έναν φριχτό εφιάλτη και περιμένοντας να χειρουργηθεί ξανά όταν το επιτρέψουν οι περιστάσεις. Ωστόσο, σε όλο αυτό εδώ και καιρό δεν είναι μόνη της.
Πολύς κόσμος συγκινήθηκε από το δράμα που βιώνει η νεαρή κοπέλα και έτσι η εκστρατεία αγάπης και οικονομικής ενίσχυσης για την Ιωάννα που ξεκίνησε η Αννίτα Ναθαναήλ μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα gofundme βρήκε άμεση ανταπόκριση τόσο από τη γνωστή συγγραφέα – αρθρογράφο Αριάννα Χάφινγκτον όσο και τη Μαρία Μενούνος.
Η Μαρία Μενούνος, η οποία έχει πάνω από 650.000 ακολούθους στο Twitter, πόσταρε μήνυμα για βοήθεια προς την Ιωάννα, ενώ κατέθεσε και 1.000 δολάρια στον λογαριασμό που έχει ανοιχτεί.
Αμφότερες στέκονται στο πλευρό της 34χρονης γυναίκας αναρτώντας μέσω των δικών τους social media την πρωτοβουλία της Ναθαναήλ, η οποία μέσω της πλατφόρμας gofundme, που συγκεντρώνει χρήματα για δωρεές σε άτομα που χρήζουν βοήθειας, κάλεσε όσους μπορούν και θέλουν να συνεισφέρουν για την Ιωάννα.
Η Αριάνα Χάφιγκτον ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter που αριθμεί πάνω από 2,8 εκατομμύρια ακολούθους την πρωτοβουλία για τη στήριξη της Ιωάννας γράφοντας «βοηθήστε την Ιωάννα Παλιοσπύρου, θύμα επίθεσης με βιτριόλι». Από τη μεριά της, η Μαρία Μενούνος, η οποία έχει πάνω από 650.000 ακολούθους στο Twitter, πόσταρε μήνυμα για βοήθεια προς την Ιωάννα, ενώ κατέθεσε και 1.000 δολάρια στον λογαριασμό που έχει ανοιχθεί.
Η Αννίτα Ναθαναήλ η οποία συγκλονίστηκε, όπως και το πανελλήνιο, με την υπόθεση της Ιωάννας, η οποία στις 20 Μαΐου του 2020 δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της από την 35χρονη Εφη που παραμένει προφυλακισμένη, αποφάσισε να τη βοηθήσει, αφού λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται σήμερα δεν της επιτρέπεται να εργάζεται, ενώ δεν λαμβάνει ούτε κάποιο επίδομα αναπηρίας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα