Επίθεση με τσεκούρι σε πάρκο στο Κερατσίνι: «Άλλος προσπάθησε να το σκάσει από το παράθυρο»

14.10.2021 / 18:38
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
fa 4

Αναστάτωση επικράτησε στο Κερατσίνι, όταν ένας άνδρας βρέθηκε να τρέχει σε πάρκο κραδαίνοντας ένα τσεκούρι. Τα όσα περιέγραψε στο T live αυτόπτης μάρτυρας είναι πραγματικά συγκλονιστικά…

Το περιστατικό σημειώθηκε στο πάρκο Παπανδρέου, στο Κερατσίνι, και σκόρπισε το φόβο και τον τρόμο. Ένας άνδρας γύρω στις 16:30 το απόγευμα εμφανίστηκε στο πάρκο και άρχισε να κυνηγάει τον φύλακα, κρατώντας ένα τσεκούρι. Ο άνδρας με το τσεκούρι, ο οποίος ήταν σε έξαλλη κατάσταση, είναι ο αδερφός του φύλακα.

Σύμφωνα με το T live, o φύλακας στην προσπάθεια του να αποφύγει τον αδερφό του με το τσεκούρι χρησιμοποίησε ένα τραπέζι που βρίσκονταν στο φυλάκιο. Ο συνάδελφος του φύλακα, που βρίσκονταν και αυτός στον χώρο, έφυγε από το παράθυρο για να μπορέσει να γλιτώσει από τον μαινόμενο άνδρα.

Το τραπέζι που χρησιμοποίησε ο φύλακας ως ασπίδα, σύμφωνα με το T live, έχει τρία με τέσσερα σπασίματα από το τσεκούρι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άνδρας με το τσεκούρι ενδεχομένως να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και – όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής – πρόκειται για ενδοοικογενειακό περιστατικό.

«Την ώρα που μπαίνει αυτός μέσα με φωνές και έχοντας το τσεκούρι ψηλά, τον βλέπει ο αδερφός του, σηκώνει το τραπέζι και το χρησιμοποιεί ως ασπίδα για το τσεκούρι» αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στο T live. Και προσθέτει: «Αυτός άρχισε και έριχνε με το τσεκούρι. Φαντάσου μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό φωνές βρισιές και ιστορίες… Ο ένας ο φύλακας, όχι ο αδελφός του ο άλλος, πάει να το σκάσει από το παράθυρο… και την ώρα που πάει να το σκάσει του ρίχνει μια τσεκουριά, αλλά δεν τον πετυχαίνει…»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα