Επιτέλους φτάνει η ώρα – Πότε θα καταργηθεί το sms στο 13033

23.04.2021 / 21:35
ντα 23

Για την κατάργηση του sms μετακίνησης στο 13033, στο πλαίσιο των μέτρων του lockdown για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, μίλησε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Όπως διεμήνυσε, στις 3 Μαΐου ή λίγο αργότερα αναμένεται να καταργηθεί το μήνυμα. «Την επόμενη εβδομάδα θα αξιολογηθεί το αν θα παραμείνει το sms.

Όσο ανοίγουν δραστηριότητες, πολύ περισσότερο όταν ανοίξουν οι υπερτοπικές μετακινήσεις, η χρήση του μηνύματος θα είναι αλυσιτελής. Είτε στις 3 Μαΐου είτε λίγο αργότερα, το μήνυμα θα καταργηθεί» σημείωσε, ενώ παράλληλα έκανε λόγο ότι τώρα που μεγαλώνει η μέρα «προϊόντος του χρόνου θα διευρυνθεί και το ωράριο κυκλοφορίας».Σε ό,τι αφορά στην εστίαση, τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια να καταβληθούν όσο το δυνατόν νωρίτερα οι πόροι στήριξης του κλάδου, υπογραμμίζοντας βέβαια ότι «το πιο σημαντικό είναι να μπορέσουν να ανοίξουν οι επιχειρήσεις».

Σχετικά με τον τουρισμό, υποστήριξε ότι αυτός θα ανοίξει με πολύ μεγάλη προσοχή, κάνοντας λόγο ότι «φέτος έχουμε στην φαρέτρα μας τα αυτοδιαγνωστικά τεστ, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε ευρέως».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα