Παρασκευή, 15.01.2021, 7:15 πμ

Επιστρεπτέα προκαταβολή 5: Πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα

03.01.2021 / 23:15
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
moneycalculator_ape

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανοίξει η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για την υποβολή των αιτήσεων για τον πέμπτο κύκλο της επιστρεπτέας προκαταβολής, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του MEGA. 

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση για το πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα για την επιστρεπτέα είπε: “Αμέσως, αμέσως, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανοίξει η πλατφόρμα για την επιστρεπτέα προκαταβολή 5 και θα έχει επιδότηση και θα είναι πολύ ”.

“Εμείς καταλαβαίνουμε ότι τα χρήματα της επιστρεπτέας προκαταβολής είναι τα χρήματα που χρειάζεται για να ζήσει και η οικογένεια του επιχειρηματία. Διότι τα ενοίκια δεν τα πληρώνεις , φόρους σου έχουμε σε αναστολή , όλους τους λογαριασμούς είναι σε αναστολή, οι επιταγές είναι σε αναστολή, έχεις κάποιο μικρό τζίρο το click away αλλά δεν φτάνει αυτό για να ζήσεις και έρχεται η επιστρεπτέα προκαταβολή και σου δίνει τα χρήματα για να ζήσεις. Μέχρι να φτάσουμε στο τέλος της πανδημίας, καλώς εχόντων των πραγμάτων καλό Απρίλιο, καλό Μάρτιο, καλό Μάιο δεν ξέρω εγώ τώρα, δεν είμαι ειδικός κάπου εκεί, θα κάτσουμε να δούμε σε ένα τραπέζι, ανθρώπινα και πολιτισμένα τι χρέη δημιουργήθηκαν, πώς μπορούν να διευθετήσουμε αυτά τα χρέη, τι μπορούμε να διαγράψουμε”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟΛΟΓΟ