Επίσκεψη του Βασίλη Αϊβαλή σε Αστυνομία και Πυροσβεστική (φωτό)

27.09.2023 / 12:35
astinomia_pirosvestiki_03

Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και την Πυροσβεστική υπηρεσία πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής, συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης.

Ο κ. Αϊβαλής είχε την ευκαιρία να συζητήσει τόσο με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Μαρτζάκλη, όσο και με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας, Ταξίαρχο, Θεόδωρο Τσάτσαρη, ζητήματα που σχετίζονται με την αστυνόμευση της περιοχής, το μείζον ζήτημα του κυκλοφοριακού αλλά και το θέμα της μεταστέγασης του Αστυνομικού Μεγάρου από το κέντρο της Πάτρας.

Όπως σημείωσε ο Βασίλης Αϊβαλής η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας δημιουργεί συνθήκες ορθής λειτουργίας των πολιτών. Γι’ αυτό και θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την Ελληνική Αστυνομία, ούτως ώστε να επιλύονται άμεσα θέματα που ανακύπτουν.

«Η προσπάθεια της τοπικής Αστυνομίας στην άμβλυνση του κυκλοφοριακού προβλήματος είναι καταλυτική, γιατί δυστυχώς μέχρι σήμερα η δημοτική αρχή στερείται σχεδιασμού και προγραμματισμού για την επίλυσή του. Εμείς ήδη εργαζόμαστε στο κομμάτι αυτό που αποτελεί προτεραιότητα για την παράταξή μας και από 1/1/24 ως νέα δημοτική αρχή θα είμαστε σε θέση να εφαρμόσουμε μια σειρά από μέτρα και διατάξεις που θα το βελτιώσουν σημαντικά», σημείωσε. Ενώ για το θέμα του Αστυνομικού Μεγάρου, υποστήριξε ότι «θα πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες διάνοιξης μιας σειράς δρόμων στην περιοχή πριν την μεταφορά του στους χώρους του ΚΕΤΧ, έτσι ώστε να υπάρξει αποσυμφόρηση της περιοχής αλλά και αποκέντρωση υπηρεσιών», κατέληξε ο υποψήφιος Δήμαρχος.

Επίσκεψη του Βασίλη Αϊβαλή σε Αστυνομία και Πυροσβεστική (φωτό) 4
Επίσκεψη του Βασίλη Αϊβαλή σε Αστυνομία και Πυροσβεστική (φωτό) 5

Εξάλλου, ο Βασίλης Αϊβαλής βρέθηκε και στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας , όπου συνομίλησε με μέλη του προσωπικού, ενώ ιδιαίτερη συνάντηση είχε με τον υποστράτηγο του σώματος και Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων Νίκο Ρουμελιώτη αλλά και τον Δ/ντη της 6ης ΕΜΑΚ Θεόδωρο Φιλιππόπουλο.

Ο κ. Αϊβαλής τους συνεχάρη για τον αγώνα που έδωσαν τη θερινή περίοδο, με αποτέλεσμα οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν να μη λάβουν διαστάσεις και κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες . Ενώ τους ευχήθηκε δύναμη και κουράγιο για το προσεχές διάστημα οπότε και θα έλθουν αντιμέτωποι με τα ακραία καιρικά φαινόμενα, για να προστατεύσουν όλους μας.

Στις συναντήσεις παρόντες ήταν τα στελέχη της παράταξης Ανδρέας Αποστολόπουλος (Ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ.) και Μιχάλης Γαρδέλης (συνταξιούχος του πυροσβεστικού σώματος).

Επίσκεψη του Βασίλη Αϊβαλή σε Αστυνομία και Πυροσβεστική (φωτό) 6

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα