Επίσκεψη του Θεμιστοκλή-Ανδρέα Μπάκα στον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Πατρών

28.04.2023 / 7:24
DSC_9218_copy_3008x2008

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας επισκέφθηκε τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Πατρών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, συναντήθηκε με τον διοικητή Γεώργιο Κολοκοτσά, την υποδιοικητή  Βασιλική Τσιφρήκα, τον πρόεδρο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων Βασίλη Φερτάκη, και τον ταμία της Ηλία Γκοτσόπουλο.

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, αν και είναι ενήμερος σε μεγάλο βαθμό για την κατάσταση του Σώματος,  άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τους εκπροσώπους των πυροσβεστών να του εκθέτουν τα προβλήματα τους.

Πρώτιστα ζητούμενα είναι η ανανέωση του ατομικού πυροσβεστικού εξοπλισμού, του αστικού αλλά κυρίως του δασικού τύπου, όπως και η ανανέωση του στόλου των πυροσβεστικών οχημάτων.

Παράλληλα, αδήριτη αναγκαιότητα καθίσταται

η λειτουργία 2ου μάχιμου Πυροσβεστικού Σταθμού στην Πάτρα, σε συνδυασμό και με τη μονιμοποίηση των εποχιακών πυροσβεστών προκειμένου να καλυφθούν οι μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν σε προσωπικό. Επιπλέον, «αγκάθι» παραμένει και το κτιριακό πρόβλημα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου της Χαλανδρίτσας, το οποίο πρέπει να επιλυθεί.

Από την πλευρά του, ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας ευχαρίστησε θερμά για την εγκάρδια υποδοχή που του επιφυλάχθηκε, τονίζοντας ότι θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στην προώθηση λύσεων στα προβλήματα του Πυροσβεστικού Σώματος, ούτως ώστε να συνεχίσει να επιτελεί απρόσκοπτα και με επιτυχία την ύψιστης σημασίας κοινωνική αποστολή του.   

Επίσκεψη του Θεμιστοκλή-Ανδρέα Μπάκα στον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Πατρών 3

Επίσκεψη του Θεμιστοκλή-Ανδρέα Μπάκα στον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Πατρών 4

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα