Παρασκευή, 17.09.2021, 5:56 πμ

Επίσκεψη του σπιράλ στο 1ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας

28.06.2021 / 12:42
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
spiral-festival-koinonikwn-forewn_02

Η Δημοτική παράταξη σπιράλ βρέθηκε στο πρώτο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας. Δείτε την ανακοίνωση:

Θέλοντας να χαιρετήσει την κίνηση της συγκέντρωσης κάτω από́ την ίδια στέγη φορέων κοινωνικής φροντίδας, το σπιράλ με αντιπροσωπεία του, παραβρέθηκε στο 1ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας που πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων, στο δημοτικό χώρο του πάρκου εκπαιδευτικών δράσεων της πλαζ Αγυιάς, το Σάββατο και την Κυριακή́ 26 & 27/06/2021.
Σωματεία, σύλλογοι και δομές παρουσίασαν το κοινωνικό τους έργο και τις δράσεις προσφοράς και όσοι επισκέφτηκαν το Φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν το μεράκι, την αυταπάρνηση και την παραγωγή έργου από όλους τους συμμετέχοντες, καθέναν στον τομέα του. Εκτέθηκαν, επιπλέον, ζητήματα και προβληματισμοί́, στόχοι και οράματα, που το σπιράλ άκουσε με πολλή́ προσοχή́ και με διάθεση υποστήριξης.
Στο περιθώριο του Φεστιβάλ, δυσφορία προκάλεσε στα μέλη της παράταξης -και προφανώς σε διοργανωτές, συμμετέχοντες και επισκέπτες της εκδήλωσης- η κακή εικόνα των εγκαταστάσεων της πλαζ. Σκουπίδια, παρκαρισμένα και διερχόμενα δίκυκλα, πλημμελής συντήρηση στους χώρους δημιουργούσαν μια δυσάρεστη κατάσταση, που δεν τιμά τον Δήμο Πατρέων. Συντελεστές τέτοιων δράσεων καθώς και οι λουόμενοι συμπολίτες μας, που επισκέπτονται την πλαζ καθημερινά, αξίζουν καλύτερης υποδοχής και αντιμετώπισης.
Παρόντες στην εκδήλωση εκ μέρους του σπιράλ ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος Θάνος Δούρος, ο γραμματέας της παράταξης Γιώργος Σιγαλός, η Ευαγγελία Βαβαρούτα, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και η Μαρία Γούβη, μέλος της ομάδας εργασίας #κοινωνία.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα