Επίσκεψη του Σπ. Σκιαδαρέση στον Δήμαρχο Θηβαίων

18.10.2021 / 18:08
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
skiadaresis_episkepsi

Ο Περιφερειακός σύμβουλος  της παράταξης Κατσιφάρα, Σπύρος Σκιαδαρέσης  το πρωί της Δευτέρας έκανε επίσκεψη στο δημαρχείο της Θήβας  όπου ενημερώθηκε για την πρωτότυπη Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) Θήβας.

H ανάρτηση του: «Σήμερα το πρωί επισκέφθηκα τον Δήμαρχο Θηβαίων Γιωργος Αναστασίου στο γραφείο του, μαζί με το φίλο Μηχανικό από την Πάτρα Παχής Γεώργιος και την Προϊσταμένη  ΔΟΘ Κωνσταντινα Ζαμπακου. Μεταξύ άλλων μας ενημέρωσε για την ολοκλήρωση της πρωτότυπης Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) Θήβας. Πρόκειται για ένα σύγχρονο και καινοτόμο έργο, που διαθέτει χωριστή επεξεργασία βιοαποβλήτων- πράσινων αποβλήτων και συνεπεξεργασία λυματολάσπης με τεχνική αερόβιας – αναερόβιας επεξεργασίας, υβριδικούς χωνευτές και παραγωγή βιοαερίου για την ενεργειακή αυτοτροφοδότηση της μονάδας. Ένα έργο πνοής για την περιοχή το οποίο στην αυγή του 2022 τίθεται σε λειτουργία!

Ο Δήμαρχος μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο μας ενημέρωσε για τις δυνατότητες της Μονάδας και την συμβολή του έργου στην επίτευξη των στόχων της εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας και συμβάλλοντας στην είσοδο σε μια νέα εποχή στη διαχείριση των απορριμμάτων: Στην εποχή της αειφόρου και κυκλικής οικονομίας.

Επίσης ο φίλος Μηχανικός Γεώργιος Παχής  ενημέρωσε σχετικά τον Δήμαρχο και τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο, για την δυνατότητα αξιοποίησης και ανάπτυξης των Λιμενικών εγκαταστάσεων που άπτονται της διαχείρισης του Δήμου Θηβαίων.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα