Επίσκεψη του Φ. Ζαΐμη στην Ιχθυόσκαλα Πατρών για τις συνέπειες στον κλάδο της αλιείας

27.09.2023 / 16:56
20230927 ΖΑΪΜΗΣ - ΙΧΥΘΥΟΣΚΑΛΑ (2)

Τις εγκαταστάσεις της Ιχθυόσκαλας Πατρών επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίων Ζαΐμης, προκειμένου να συζητήσει τα προβλήματα που προκαλούνται στον κλάδο από την κλιματική αλλαγή, αλλά και τις συνέπειες που έχουν δημιουργηθεί μετά την πανδημία στον τομέα της αλιείας με τον Διευθυντή Βαγγέλη Ποταμιάνο, τον επόπτη Σωτήρη Καμμένο και με αρκετούς έμπειρους εργαζόμενους.

«Άκουσα τους προβληματισμούς των ανθρώπων που μοχθούν καθημερινά για να μπορεί η Ιχθυόσκαλα να ανταπεξέρχεται με τον καλύτερο τρόπο ακόμα και στις πολύ δύσκολες συνθήκες που επικρατούν σήμερα και τους διαβεβαίωσα ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και εγώ προσωπικά θα κάνω το κατά δύναμη για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη ανάπτυξή της» δήλωσε ο κ. Ζαΐμης υπογραμμίζοντας την ξεχωριστή θέση του κλάδου στην ιστορία του τόπου καθώς επίσης θα εξεταστεί η πιθανότητα συνεργασίας μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

«Η καλύτερη πρόσβαση και ο εκσυγχρονισμός του παγοποιείου μας ενδιαφέρει πολύ και γενικά να στηριχθεί κάθε επαγγελματίας του κλάδου», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης για την εξέλιξη της  Ιχθυόσκαλας Πατρών που είναι η μοναδική στην Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα.  

Επίσκεψη του Φ. Ζαΐμη στην Ιχθυόσκαλα Πατρών για τις συνέπειες στον κλάδο της αλιείας 2

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα