Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχουν στον Δήμο Ερυμάνθου

21.06.2021 / 16:40
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
SAKELLAROPOYLOS MPARHS

Τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου, Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο υποδέχτηκε στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θεόδωρος Μπαρής για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.


Στη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν αναλυτικά για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον Δήμο και χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, αλλά και για τις νέες δράσεις που αναμένεται να υλοποιηθούν σύντομα.


Συγκεκριμένα, έγινε αναφορά στη συντήρηση της Επαρχιακής Οδού Διάσελο- Καλέντζι, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη κι αφορά σε έργα σταθεροποίησης των πρανών και βελτίωσης του οδοστρώματος, καθώς και στο έργο συντήρησης της Επαρχιακής Οδού Πατρών- Χαλανδρίτσας- Καλαβρύτων. Επίσης, εξετάστηκε η εξέλιξη κι άλλων έργων που βρίσκονται στο στάδιο ολοκλήρωσης των διαγωνιστικών διαδικασιών, όπως η συντήρηση- βελτίωση επαρχιακών οδών σε όλο το Δήμο, καθώς η βελτίωση των οδών πρόσβασης στις Ιερές Μονές Νοτενών και Αγίων Πάντων.


Επίσης, ο κ. Μπαρής ενημέρωσε τον αντιπεριφερειάρχη για τα σημαντικά προβλήματα οδοποιίας που υπάρχουν σε πολλά σημεία του Δήμου, ζητώντας τη συνδρομή της Περιφέρειας για την αποκατάσταση της ασφάλειας στις μετακινήσεις, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά και στην Αγροτική Έκθεση της Χαλανδρίτσας, η οποία φέτος αν το επιτρέψουν οι συνθήκες λόγω της πανδημίας θα διεξαχθεί κανονικά με διευρυμένες εκδηλώσεις και δράσεις. Και οι δύο συμφώνησαν πως πρόκειται για μία σημαντική διοργάνωση για την περιοχή με πολλαπλά κοινωνικά και οικονομικά οφέλη που δίνει προοπτική στον τόπο συνδέοντάς τον με τον πρωτογενή τομέα και την καινοτομία στη γεωργία και την κτηνοτροφία. Ο κ. Σακελλαρόπουλος δήλωσε πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος θα στηρίξει την φετινή διοργάνωση.


Τέλος, ο Δήμαρχος ζήτησε τη συνδρομή της Περιφέρειας με την παραχώρηση μηχανημάτων έργου για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών που υπάρχουν στη συντήρηση του αγροτικού οδικού δικτύου, για την οποία ο κ. Σακελλαρόπουλος ανταποκρίθηκε θετικά.


Μετά την συνάντηση ο Δήμαρχος, Θεόδωρος Μπαρής αφού ευχαρίστησε τον κ. Σακελλαρόπουλο για το ενδιαφέρον και την θετική του ανταπόκριση στα αιτήματα του Δήμου, δήλωσε πως «πρωτίστως με τον Περιφερειάρχη, Νεκτάριο Φαρμάκη, τον κ. Σακελλαρόπουλο, αλλά και με τα άλλα στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος έχουμε μια συνεχή, αγαστή και αποτελεσματική συνεργασία για τη δρομολόγηση έργων και δράσεων, σημαντικών για τον Δήμο μας. Αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα και ευκαιρία, απαντώντας στις ανάγκες των συνδημοτών μας και θέτοντας τις βάσεις για την επόμενη μέρα».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα