Παρασκευή, 15.01.2021, 11:48 πμ

Επίσκεψη του Άγγελου Τσιγκρή στην “Κιβωτό Αγάπης” στην Πάτρα – ΦΩΤΟ

23.12.2020 / 12:20
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
unnamed

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων, επισκέφτηκε το φιλανθρωπικό σωματείο ”Κιβωτός Αγάπης” στην Πάτρα.

Ο Αχαιός βουλευτής, αφού παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης, ρουχισμού και τρόφιμα -που συγκεντρώθηκαν από τους συνεργάτες του πολιτικού του γραφείου- ζήτησε από τους υπεύθυνους του ιδρύματος να μεταφέρουν τις ευχές του για Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά σε όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα.

Σκοπός του φιλανθρωπικό σωματείο «ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ» είναι η ανάπτυξη αγαθοεργού δράσης και συγκεκριμένα η ίδρυση και λειτουργία Ιδρυμάτων πρόνοιας αναξιοπαθούντων ανθρώπων.

Στην Πάτρα -από το 1973- λειτουργεί, υπό την αιγίδα του, το Άσυλο Χρονίων Παθήσεων Παίδων «ΓΑΛΗΝΗ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΑΙΔΩΝ», το οποίο παρέχει κλειστή περίθαλψη σε άτομα από όλη την Ελλάδα. H δυναμικότητά του είναι 79 ατόμων.

Με αφορμή την επίσκεψή του αυτή, ο Άγγελος Τσιγκρής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Αυτές τις Άγιες Ημέρες πολλοί συνάνθρωποί μας στερούνται ακόμη και τα αυτονόητα: την υγεία, την τροφή, τη στέγη, την αγάπη, τη συντροφιά, την παρηγοριά, την πατρίδα, την ελευθερία. Ας προσπαθήσει, ο καθένας από εμάς, να προσφέρει ότι έχει και ότι μπορεί.

Να σταθούμε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, ως στάση ζωής και όχι μόνο επετειακά.

Εύχομαι χρόνια πολλά και καλά Χριστούγγενα σε όλες και σε όλους!»._

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟΛΟΓΟ