Επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στην Αρχαία Ολυμπία-ΦΩΤΟ

26.08.2021 / 12:42
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ptd8

Τον πυρόπληκτο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας επισκέπτεται σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ανταποκρινόμενη σε πρόσκληση του Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργου Γεωργιόπουλου.

Η επίσκεψη της ξεκίνησε από τον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Περίπου στις 11:30 π.μ. συνοδευόμενη από τον περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας, κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τον δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας, κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο, έφτασε στην  πυρόπληκτη Κοινότητα Πευκών (Βύλιζα).

Εκεί, η κα Σακελλαροπούλου βρέθηκε στο σπίτι στο οποίο φιλοξενείται η κα Κανέλλα Διονυσοπούλου, της οποίας η οικία κάηκε ολοσχερώς από τις φωτιές και μίλησε μαζί της για λίγα λεπτά.

Έπειτα, πήγε στο καφενείο του χωριού, όπου συνομίλησε με κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί για να μοιραστούν μαζί της την αγωνία και τους προβληματισμούς τους για την επόμενη μέρα από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Η ΠτΔ, άκουσε με προσοχή τα όσα της ανέφεραν, ενώ τόνισε πως η παρουσία της εκεί είναι συμβολική και ότι πρέπει να γίνει σωστή ιεράρχηση των προβλημάτων.

Ακολούθως θα επισκεφθεί την πυρόπληκτη Κοινότητα Καυκανιάς και εν συνεχεία θα μεταβεί στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τους φορείς και τους πληγέντες.

patrisnews.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα