Επίσκεψη Θ. Βασιλόπουλου σε ζυθοποιίες της Αχαΐας

18.03.2021 / 14:13
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
20210318 Θ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ 1

Την “Πατραϊκή  Ζυθοποιία” στα Βραχνέϊκα,   την “Toul’s  Brews” στο Βασιλικό και την “ΚΥΚΑΩ”  στο Πλατάνι,  επισκέφθηκε την Τετάρτη 10 Μαρτίου ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος.

Εξοπλισμένες  με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ζυθοποίησης, κάνουν πράξη την ποιότητα στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των καταναλωτών,  όπως σχολίασε ο κ. Βασιλόπουλος στις συναντήσεις που είχε με τους ιδιοκτήτες.

«Οι  επιχειρήσεις στην Δυτική Ελλάδα  τοποθετούν όλο και ψηλότερα στην ατζέντα τους τη μετάβαση σε ένα νέο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης προκειμένου να διαχειριστούν καλύτερα τους φυσικούς πόρους και να ελαχιστοποιήσουν το αποτύπωμά τους στο περιβάλλον. Παράλληλα πρωτοπορούν με νέες ιδέες στην παραγωγή και την προώθηση προϊόντων τους,  όπως οι ζυθοποιίες που δραστηριοποιούνται στην Αχαΐα, αναμένοντας το άνοιγμα της αγοράς.  Οι επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα έχουν βάλει ψηλά τον πήχη της ανταγωνιστικότητας μέσα στο δύσκολο περιβάλλον της πανδημίας. Δείχνουν με τον σχεδιασμό και τα αποτελέσματά τους πρόοδο και εξέλιξη. Βρισκόμαστε δίπλα τους σε αυτή την κρίσιμη  περίοδο», πρόσθεσε ο  Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα