Επίσκεψη Περιφερειαρχών στο Επιμελητήριο Αχαΐας – Φωτό

24.05.2024 / 12:05
4 (1)

 Στο πλαίσιο του Θεματικού Συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε το σύνολο των Περιφερειαρχών της χώρας μας. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτων Μαρλαφέκας με την ιδιότητα του Προέδρου του ΕΦΕΠΑΕ, συνεργάζεται στενά με όλους τους Περιφερειάρχες και με αφορμή το Συνέδριο έκανε πολλές και σημαντικές συναντήσεις.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας  Απόστολος Τζιτζικώστας αλλά και ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης επισκέφτηκαν το Επιμελητήριο και συζήτησαν θέματα που αφορούν τις προοπτικές για τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ.

Εκφράστηκαν δε πολύ θετικά για την εξαιρετική συνεργασία που έχουν με τον Πρόεδρο Πλάτωνα Μαρλαφέκα, που επίσης τους ενημέρωσε για την δραστηριότητα του Επιμελητηρίου Αχαΐας και για τις δράσεις που υλοποιούνται.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Επιμελητήριο Αχαΐας, τονίζοντας ότι “πρόκειται για ένα από τα καλύτερα και πιο δραστήρια Επιμελητήρια της χώρας, το οποίο πλέον αποτελεί πανελλαδικό παράδειγμα”.

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Πρόεδρος Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πρωτοπόρο πρόγραμμα που υλοποιεί το Επιμελητήριο Αχαΐας για τους οινοποιούς από το 2014 αφού είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει νωρίτερα  την παρουσίαση για το νέο πρόγραμμα προώθησης οίνων ΠΟΠ και ΠΓΕ σε τρίτες χώρες σε οινοποιούς  – μέλη του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Τέλος , ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς εξήρε για άλλη μια φορά την αγαστή συνεργασία που έχει όλα αυτά τα χρόνια με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνα Μαρλαφέκα, από οποιοδήποτε αξίωμα έχει υπηρετήσει.

Στις συναντήσεις παρευρέθηκαν και τα μέλη του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Απόστολος Μάρκος – Οικονομικός Επόπτης , Θεόδωρος Τσούμπελης –  Γενικός Γραμματέας της Διοικητικής Επιτροπής και ο Βασίλης Καλαμαράς – πρόεδρος του τμήματος μεταποίησης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα