Επίσκεψη Φ. Ζαΐμη στα γραφεία του Μηχανισμού Στήριξης Επιχειρηματικότητας στην Πάτρα

16.01.2023 / 13:02
325584495_677614277392500_3498371618335789673_n

Τα γραφεία του Μηχανισμού Στήριξης Επιχειρηματικότητας της ΠΔΕ στην Πάτρα επισκέφτηκε τη Πέμπτη 12 Ιανουαρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Φ. Ζαΐμης όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις δράσεις του από τους έμπειρους συμβούλους του γραφείου, Δάνολο Χαράλαμπο, Χατούπη Ελένη και Τσανάι Μπλεόνα.

Ο Μηχανισμός αποτελεί μια καινοτόμο πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που εντάσσεται στην ευρύτερη Στρατηγική της για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.

Παρέχει δωρεάν εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις, δυνητικούς επιχειρηματίες, επενδυτές, πολίτες με σκοπό  τη βελτίωση της λειτουργίας τους , την ανάπτυξή τους και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους .

Μέχρι σήμερα περισσότερες από 1.020 επιχειρήσεις και ενδιαφερόμενοι έχουν λάβει υλικό υποστήριξης από τον Μηχανισμό Στήριξης Επιχειρηματικότητας ενώ έχουν υποβληθεί πάνω από 260 αιτήσεις για παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών. Η μεγαλύτερη συγκέντρωση παρατηρείται στις δραστηριότητες του λιανικού και χονδρικού εμπορίου, της μεταποίησης και της εστίασης. Τοπικά γραφεία του Μηχανισμού λειτουργούν σε Πάτρα, Πύργο και Αγρίνιο.

«Πρόκειται για μια πρωτοπόρα δράση που δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τη σημαντική τεχνογνωσία και τους έμπειρους συμβούλους της αναδόχου εταιρείας, μέσω της παροχής ολοκληρωμένης συμβουλευτικής υποστήριξης και πληροφόρησης ,για την ενίσχυση της εξωστρέφειάς και της ανταγωνιστικότητάς τους», δήλωσε ο κ. Ζαΐμης.

Περισσότερες πληροφορίες για το Μηχανισμό Στήριξης Επιχειρηματικότητας μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.pde-mse.gr/.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα