Παρασκευή, 7.05.2021, 2:09 μμ

Επίσκεψη Χ. Μπονάνου στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας

29.04.2021 / 10:45
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
CACHE_650X650_1_628256

Το Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα υγείας Χαράλαμπος Μπονάνος, στο πλαίσιο περιοδείας του, όπου με μεγάλη συγκίνηση συναντήθηκε με συναδέλφους του που προσφέρουν καθημερινά στους πολίτες με υψηλό αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος.

Στο Κέντρο Υγείας συναντήθηκε και συνομίλησε με τον διευθυντή του Κέντρου Τάσο Γιακουμή καθώς επίσης και με την ιατρό Α. Γιορμέζη με την οποία συνυπηρετούσε στο ΚΥ Υγείας Βορείου Τομέα, τους οποίους ευχαρίστησε για την εξαιρετική τους δουλειά και τους ευχήθηκε για τις Αγιες Ημέρες που έρχονται.

Ο Χ. Μπονάνος με ιδιαίτερη ευαισθησία για τα θέματα υγείας τονίζει: « Είναι μεγάλη συγκίνηση να βλέπεις συναδέλφους, στο καθήκον, σε μια δομή με ιδιαιτερότητες που απαιτεί τη στήριξή μας. Το Κέντρο συμβάλλει καθοριστικά στη δύσκολη αυτή εποχή που διανύουμε τόσο στην πρόληψη της πανδημίας με τη λειτουργία του ως εμβολιαστικό κέντρο, όσο και στον περιορισμό τα διασποράς με την εξαιρετική δουλειά των συναδέλφων. Θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο το Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και ιδιαίτερα για τη βελτίωση της υποδομής του που μπορεί και πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα. Ευχαριστώ ακόμα μια φορά όλους τους εργαζόμενους του Κέντρου, εύχομαι σ’ αυτούς και στις οικογένειές τους Καλό Πάσχα και σαν περιφερειακή αρχή θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα τους αρωγοί στον μεγάλο αγώνα που δίνουν καθημερινά».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα