Επίσκεψη Αϊβαλή σε Πρύτανη – “Να κάνουμε το Πανεπιστήμιο αιμοδότη της Πάτρας”

29.12.2022 / 11:55
pa 28

Επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στην πρύτανη Χρήστο Μπούρα έκανε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος και επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα –  Σπουδαία Ξανά», υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής.

Ο ίδιος σε ανάρτηση του αναφέρει τα εξής:  «Το Πανεπιστήμιο είναι μια πολύ «βαριά» και μια πολλά υποσχόμενη για την πόλη μας βιομηχανία.

Στόχος μας είναι να βρούμε άμεσα τους απαιτούμενους διαύλους επικοινωνίας μεταξύ του διεθνώς καταξιωμένου Εκπαιδευτικού μας Ιδρύματος και των Φορέων, των επιστημόνων, των επαγγελματιών, των νέων ανθρώπων της πόλης μας, ώστε να αξιοποιήσουμε προς όφελος της Πάτρας και στο μέγιστο βαθμό αυτό το «θησαυρό».

Να κάνουμε το Πανεπιστήμιο «αιμοδότη» της πόλης σε όλα τα επίπεδα γνώσης, καινοτομίας και πρωτοπορίας στο πλαίσιο μίας σταθερής και στέρεας «γέφυρας» συνεργασίας και επικοινωνίας που θα φέρει την ακαδημαϊκή κοινότητα πιο κοντά στην κοινωνία με βασικό σκοπό τη μεταφορά γνώσης, τεχνογνωσίας, τη χρήση εξειδικευμένων επιστημονικών «εργαλείων» και την ανάπτυξη συνεργασιών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Πάτρας.

Υπ’ αυτή την έννοια, μια κουβέντα με το δραστήριο πρύτανή μας, Christos Bouras, έχει και θα έχει πάντα ξεχωριστό ενδιαφέρον.  Σήμερα κάναμε μόνο την αρχή».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα