Επισκέψεις του Δημάρχου Δ. Αχαΐας Σ. Μυλωνά σε Σαγέικα, Γομοστό και Πουρνάρι

20.12.2021 / 13:09
milonas_xristoygenna

Ενόψει και της εορτής των Χριστουγέννων ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς  έκανε επισκέψεις σε Σαγέϊκα, το Γομοστό και το Πουρνάρι και είχε την ευκαιρία  να συναντηθεί με συνδημότες, να τους ακούσει, να τους μιλήσει και να ανταλλάξει μαζί τους ευχές.

Στα Σαγέϊκα το Δήμαρχο υποδέχθηκαν τα μέλη του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου καθώς και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ανδρέας Σαρτζής που συνομίλησαν με το Σπύρο Μυλωνά ενώ ταυτόχρονα άναψαν και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία.

Στο Γομοστό στήθηκε ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό που το επισκέφθηκε ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τα μέλη του τοπικού Πολιτιστικού

Συλλόγου. Στο σκηνικό του Χριστουγεννιάτικου χωριού πολλοί συνδημότες φωτογραφήθηκαν με το Δήμαρχο σε μια γιορταστική ατμόσφαιρα.

Τέλος στο Πουρνάρι ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βασίλης Σταυρόπουλος μαζί με τα μέλη του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου υποδέχθηκαν το Σπύρο Μυλωνά, συζήτησαν και αντάλλαξαν ευχές ενώ ταυτόχρονα άναψε και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του χωριού.

Στην περιοδεία του, το Δήμαρχο συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι Γρηγόρης Μάλλιαρης και Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Γκοτσόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ Τάκης Κουνάβης και η γενική γραμματέας του Δήμου Λίτσα Σουλούκου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα