Επιμελητήριο Αχαΐας – Ζημιά 90 εκατομμύρια ευρώ στην Πάτρα από τα χαμένα καρναβάλια

18.01.2022 / 23:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Άρματα στους δρόμους της Πάτρας. Κυριακή 2 Μαρτίου 2014. Με τη μεγάλη παρέλαση στο κέντρο της πόλης κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΤΑ ΚΟΡΜΠΑΚΗ

Διαδικτυακή εκδήλωση – τηλεδιάσκεψη με θέμα την Πανδημία και την Εστίαση, πραγματοποιήθηκε από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, με την συμμετοχή του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη, του Προέδρου της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Σ.Ε)  Γεώργιου Καββαθά.

Μεταξύ άλλων στην τηλεδιάσκεψη, στην οποία συζητήθηκαν τα προβλήματα που έχουν ταλανίσει την εστίαση με την έλευση της πανδημίας, αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισής τους, έλαβε μέρος, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) αλλά και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαϊας κ. Πλάτων Μαρλαφέκας ο οποίος δήλωσε πως βρίσκεται δίπλα στους επιχειρηματίες που έχουν πληγεί από τον covid -19, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής , ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κωνσταντίνος Νικολούτσος, καθώς και μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αχαϊας, όπως ο κ. Σπύρος Στεργίου. 

Αξίζει να σημειωθεί πως τα βασικά θέματα που αναφέρθηκαν στην τηλεδιάσκεψη της ΚΕΕΕ ήταν μεταξύ άλλων τα ενοίκια, το ρεύμα, οι επιστρεπτέες προκαταβολές εστίασης και οι αναστολές εργασίας.  Τέλος, το Επιμελητήριο Αχαΐας, στη συζήτηση έθεσε την απουσία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά του Πατρινού Καρναβαλιού, γεγονός το οποίο πλήττει με απώλειες 90 εκατομμυρίων ευρώ την αγορά, με το μεγαλύτερο της μέρος να είναι αυτό της εστίασης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα