Παρασκευή, 14.05.2021, 3:36 πμ

Έπιασαν «μαϊμού» τεχνικό της ΔΕΗ που άρπαξε 2.450 ευρώ

10.04.2021 / 16:59
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Ôï êåíôñéêü êáôÜóôçìá ôçò ÄÅÇ óôï êÝíôñï ôçò ÁèÞíáò, ÐÝìðôç 5 Áõãïýóôïõ 2010.  ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÓÕÌÅËÁ ÐÁÍÔÆÁÑÔÆÇ

Αυτή τη φορά εξιχνιάστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς του τμήματος Αμυνταίου η κλοπή σε βάρος μιας ηλικιωμένης από έναν «μαϊμού» υπάλληλο της ΔΕΗ που εμφανίστηκε στο σπίτι της σε περιοχή της Φλώρινας, τάχα για την επιδιόρθωση ενός τεχνικού προβλήματος και άρπαξε τις οικονομίες της.

Η ανυποψίαστη 84χρονη πείστηκε το πρωί της Τετάρτης να βάλει στο σπίτι τον δήθεν τεχνικό, ο οποίος απέσπασε την προσοχή της και κατάφερε να κλέψει από ένα δωμάτιο το ποσό των 2.450 ευρώ. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε ένα όχημα με το οποίο τον περίμενε απ’ έξω ένας άγνωστος συνεργός του και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Μετά την καταγγελία της ηλικιωμένης, ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Αμυνταίου ως δράστης ένας 43χρονος Έλληνας και ξεκίνησαν αναζητήσεις που σήμαναν συναγερμό σε όλες τις υπηρεσίες της Μακεδονίας.

Τελικά, το πρωί της Πέμπτης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας και της Ο.Π.Κ.Ε. Βέροιας σε περιοχή της Ημαθίας και συνελήφθη. Όμως, τα κλεμμένα χρήματα δεν βρέθηκαν και εκτιμάται ότι τα έχει ο συνεργός του, για την ταυτοποίηση του οποίου συνεχίζονται οι έρευνες. Στο μεταξύ, ο 43χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για απάτη και κλοπή.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα