Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Νίκος Βέρτης μετά τις στιγμές τρόμου στο Ισραήλ

12.05.2021 / 23:47
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 38

Ισραήλ βρισκόταν τις τελευταίες μέρες ο Νίκος Βέρτης καθώς είχε προγραμματίσει να πραγματοποιήσει μια σειρά συναυλιών στη χώρα.

Η στρατιωτική κλιμάκωση ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα οδήγησε στην αναβολή των συναυλιών του και ο τραγουδιστής επέστρεψε στην Ελλάδα.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Νίκος Βέρτης προσγειώθηκε στην Ελλάδα και οι δημοσιογράφοι ήταν εκεί να αποσπάσουν μια δήλωση του.

Οι συναυλίες του Νίκου Βέρτη θα μετατεθούν για αργότερα όταν η κατάσταση το επιτρέψει ενώ τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του είναι καλά στην υγεία τους.

Ο τραγουδιστής δεν αρνήθηκε τις δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ενώ μεταξύ άλλων σημείωσε πως: «Είναι μια εμπειρία που δεν εύχομαι σε κανέναν να ζήσει. Όποιος πει ότι δεν είναι τρομακτικό είναι ψεύτης. Είναι πάρα πολύ οργανωμένοι και πάρα πολύ προετοιμασμένοι. Ήμασταν σε ένα εστιατόριο και βγήκαμε από το ασανσέρ στον 20ο όροφο, χτύπησαν οι σειρήνες και μέσα σε μισό λεπτό όλοι ήξεραν πού να μας οδηγήσουν. Σε κάθε κτίριο υπάρχει καταφύγιο. Είναι πολύ τρομακτικό το συναίσθημα του να ακούς τις σειρήνες και να ακούς αυτό το βαθύ ήχο της αναχαίτησης ρουκετών και βομβών. Είναι άλλο να το βλέπεις στην τηλεόραση και άλλο να το ζεις».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα