«Επεισόδιο» on air με τον Χαυτούρα: “Πρότεινα άδεια, αλλά δεν την έδωσα εγώ”

07.03.2023 / 19:45
ka 12

«Δεν έδωσα άδεια» ανέφερε ο Νίκος Χαυτούρας, ο διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής και πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών του Νοσοκομείου Βόλου, που έδωσε εντολή για την αναρρωτική στον επιθεωρητή του ΟΣΕ.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε μια τραγωδία και αντί να ασχοληθεί η κυβέρνηση με τα θύματα και το ποιοι διόρισαν τον σταθμάρχη κοιτάζει τις αναρρωτικές. Δεν υπέγραψα εγώ. Δεν υπέγραψα άδεια. Μπορούσε να επανεξεταστεί η άδεια από δευτεροβάθμια επιτροπή. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήρθε στο νοσοκομείο. Εγώ δεν είχα εξωτερικά ιατρεία, τον είδα και τηλεφώνησα στον συνάδελφο και να τον δει και ο ίδιος και να κρίνει, δεν είμαστε σε στρατόπεδο μπορούσε να τον δει και ο ίδιος» ανέφερε προς υπεράσπισή του, ο διευθυντής της νευροχειρουργικής Βόλου, ο οποίος έχει τεθεί σε αναστολή καθηκόντων εξαιτίας της αναρρωτικής, ενώ το ΠΑΣΟΚ τον απέσυρε από τα ψηφοδέλτιά του.

Μάλιστα, προκλήθηκε ένταση στον αέρα του Mega, όταν ο Νίκος Χαυτούρας, απάντησε: «Αυτό το χαρτί στο βιβλίο συμβάντων έγραψα ότι τον έχω δει κι εγώ. Αλλά επειδή δεν είχα εξωτερικά ιατρεία. Δεν είναι παραπεμπτικό. Εγώ είπα ότι χρήζει αδείας. Από εκεί και πέρα έπρεπε να γίνουν εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία. Συγγνώμη δεν μπορούμε να συζητήσουμε. Σας έδωσα απάντηση. Έπρεπε να το κάνει ο γιατρός των εξωτερικών ιατρείων. Δώσατε άδεια και απέφυγε να δώσει εξηγήσεις. Δεν έγραψα εγώ άδεια. Δόθηκε από το συνάδελφο ηλεκτρονικά. Φαινόταν ότι έχει θέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά και κατόπιν αποχώρησε από τη ζωντανή σύνδεση.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα