Εντοπίστηκε η 16χρονη που είχε εξαφανιστεί από τη δομή στη Νέα Σμύρνη

23.03.2023 / 21:45
ka 25

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 16χρονης Άννας Μαρίας που είχε εξαφανιστεί από την ίδια δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη, με το 14χρονο κορίτσι που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας.

Η Άννα Μαρία Γ. βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της. «”To Χαμόγελο του Παιδιού” θα βρίσκεται κοντά στην Άννα Μαρία Γ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η 16χρονη είχε εξαφανιστεί από τις 8 Μαρτίου, ωστόσο το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 22 Μαρτίου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής, κρίνοντας πως συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού: Η περιπέτεια τη Άννας Μαρίας Γ. , έληξε δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η Άννα Μαρία Γ. βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της. «To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Άννα Μαρία Γ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα