Ενοικιαστήριο στο «Ξενία» Καλεντζίου –Διαθέτει 12 δωμάτια

30.11.2023 / 8:44
xenia-768x480

Η Εταιρεία Ακινήτων ∆ηµοσίου (ΕΤΑ∆)Α.Ε. ανακοινώνειτην προκήρυξητηςδιενέργειας νέουΑνοικτούΠλειοδοτικού∆ιαγωνισµού (e-auction), µέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρµας www.e-publicrealestate.gr, για τη µακροχρόνια εκµίσθωση του ακινήτου ΞΕΝΙΑ Καλεντζίου, στην Π.Ε. Αχαΐας. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή Καλεντζίου (Ερυµάνθου).

Το Καλέντζι είναι αµφιθεατρικά κτισµένο στις πλαγιές του Ερυµάνθου σε υψόµετρο περίπου 850 µέτρα και διαθέτει θέα προς την αχαϊκή πεδιάδα. Απέχει 49 χλµ. από την Πάτρα, 145 χλµ από την Τρίπολη και περίπου 260 χλµ από τηνΑθήνα.

Στην περιοχή βρίσκονται αρκετά αξιοθέατα, µουσεία, µοναστήρια, καθώς επίσης, σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το Κάστρο της Οχριάς και το Καταφύγιο άγριας ζωής∆οξάρας–Κοριτζά.

Πραγµατοποιείται πλήθος δραστηριοτήτων, όπως πεζοπορία, ορειβασία, αιωροπτερισµός κ.ά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ο Εντεταλµένος Σύµβουλος, εκτελών χρέη∆ιευθύνοντος Συµβούλου τηςΕΤΑ∆, Παναγιώτης Μπαλωµένος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Υλοποιώνταςσυστηµατικά τοπρόγραµµα αξιοποίησης των ακινήτων µας για το 2023- προσηλωµένοι στον στόχο για τον οποίο έχουµε δεσµευτεί, µε καθηµερινή συνέπεια – είµαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουµε και σήµερα έναν ακόµη διαγωνισµό για ένα σηµαντικό µας ακίνητο, αυτό του Ξενία Καλεντζίου στο Νοµό Αχαΐας.

Στο πλαίσιο του θεσµικού ρόλου της ΕΤΑ∆ για την αξιοποίηση της δηµόσιας περιουσίας εντατικοποιούµε τις προσπάθειές µας ώστε να προσελκύσουµε το ενδιαφέρον της αγοράς για ένα ακόµα περιουσιακό µας στοιχείο, όπου µέσα από τις κατάλληλες παρεµβάσεις και επενδύσεις θα λειτουργήσει ως σηµαντικός πόλος ανάπτυξης σε µία περιοχή µε έντονη τουριστική δυναµική».

Το κτήριο έχει επιφάνεια 1.446,20 τ.µ. επί οικοπέδου 8,5 στρ., λειτουργούσεως ξενώνας δυναµικότητας 22 δωµατίων και χρήζει ανακαίνισης. H διάρκεια της µίσθωσης είναι 30 έτη, µε δυνατότητα παράτασης για 10 επιπλέον έτη.

Η τιµή εκκίνησης που αφορά το ύψος του ετήσιου µισθώµατος ανέρχεται σε 12.000,00€καιτο βήµα του διαγωνισµού στο 5%. Οι ενδιαφερόµενοι, προκειµένου να λάβουν µέρος στο ∆ιαγωνισµό, καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρµα, www.e-publicrealestate.gr, και να εγγραφούν, ώστε να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προµηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς Όρους του ∆ιαγωνισµού.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα