Ενημέρωση της περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας για την χειροσφαίριση

20.01.2021 / 15:54
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Αριστερά ο πρόεδρος της Ακαδημίας των Σπορ Χρήστος Δεβελέγκας και δεξιά ο αντιπερειφερειάρχης Δημήτρης Νικολακόπουλος.

Πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας αθλητισμού, εθελοντισμού και ολυμπισμού κ. Δημητρίου Νικολακόπουλου, ενημέρωση για το άθλημα της χειροσφαίρισης στην πόλη της Πάτρας, από τον πρόεδρο της Ακαδημίας των Σπορ κ. Χρήστο Δεβελέγκα καθώς και για την ευρύτερη περιοχή της Δυτ. Ελλάδος και Πελοποννήσου από τον τεχνικό σύμβουλο της ΕΑΠ/Ο.Χ.Ε κ. Γιάννη Παπαγιαννόπουλο.

Ο πρόεδρος της Πατρινής ομάδας ανέλυσε την κατάσταση του αθλήματος στην πόλη μας, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε.

Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος αναφερθηκε στο έργο που επιτελεί ως τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΠ/ΟΧΕ στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου κυρίως στην ανάπτυξη, σε συνεργασία με τις υποδομές των συλλόγων. Επίσης αναφερθηκε στο ότι η πόλη της Πάτρας έχει επιλεγεί ως κέντρο ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδος που πραγματοποιούνται δράσεις σε επίπεδο υποδομών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτριος Νικολακόπουλος ευχαρίστησε τους ανωτέρω για την εκτενεί πληροφόρηση, ενώ προσφέρθηκε σύμφωνα πάντα με τις δυνατότητες που του δίνει η νομοθεσία να γίνει αρωγός των παραπάνω προσπαθειών και ιδιαίτερα για την ανάπτυξη που αποτελεί το μέλλον και την βάση οποιουδήποτε αθλήματος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα