Ένας Έλληνας πίσω από την αγορά της “Ίντερ”

12.01.2021 / 16:30
sathtt_nikos

Ένας Έλληνας είναι εκείνος που πρόκειται να αποφασίσει για την αγορά της Ιντερ στην Bc Partners! Αυτό αποκαλύπτει η ιταλική ιστοσελίδα calcioefinanza, σε άρθρο με τίτλο «Ποιος είναι ο Σταθόπουλος, ο μάνατζερ που εξετάζει τον φάκελο της Ίντερ», κάνοντας μία αναδρομή στην καριέρα του.

«Γεννημένος το 1969, μιλάει πέντε γλώσσες  (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και ιταλικά), έχει ένα MBA από το Harvard Business School, τον έλεγχο των ιταλικών συμφωνιών με την Bc Partners, είναι φίλος του Τζορτζ Κλούνεϊ και φίλαθλος της Τσέλσι», αναφέρει χαρακτηριστικά, παραθέτοντας πλήρες το βιογραφικό του Νίκου Σταθόπουλου.

 Όπως σημειώνεται προσχώρησε στην BC Partners το 2005, όπου σήμερα  είναι πρόεδρος της επιτροπής διαχείρισης χαρτοφυλακίου, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής, καθώς και έχει την καθοδήγηση των επενδύσεων της εταιρείας σε τηλεπικοινωνίες και μέσα ενημέρωσης με ιδιαίτερη προσοχή στις επενδύσεις στην Ιταλία.

 Σε μια συνέντευξή του στους Financial Times εξήγησε  ότι «η αγορά της σωστής  ομάδας είναι αποφασιστική και η ικανότητα δημιουργίας υψηλών αποδόσεων δεν είναι πάντα προαπαιτούμενο. Αυτό που πρέπει να κάνεις δεν είναι μόνο να επιλέξεις το σωστό περιουσιακό στοιχείο, αλλά και να είσαι πολύ καλός ιδιοκτήτης αυτού του περιουσιακού στοιχείου.»

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sport, η BC Partners, είναι διατεθειμένη να προσφέρει 500 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά της Ίντερ.

Πηγή: sportin.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα