Έναρξη υποβολής αιτήσεων στο online Incubation πρόγραμμα του Orange Grove

28.06.2021 / 14:21
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
OPEN CALL (selected) (006)

Το Orange Grove ανακοινώνει την έναρξη υποβολής συμμετοχών για τοIncubation πρόγραμμα 2021-22, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο φθινόπωρο και προσκαλεί όσους έχουν μια καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα να λάβουν μέρος.

Η πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα μέσω του προγράμματος «επώασης» απευθύνει πρόσκληση σε νέους επιχειρηματίες που θέλουν να κάνουν πραγματικότητα τις καινοτόμες ιδέες τους αλλά και σε νεοσύστατες επιχειρήσεις και υφιστάμενες καινοτόμες ΜΜΕ ώστε να υποστηρίξει την περαιτέρω ανάπτυξή τους. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί και φέτος διαδικτυακά παρέχοντας για μια ακόμα χρονιά την ευκαιρία σε άτομα από όλη την ελληνική επικράτεια να λάβουν μέρος, συνεισφέροντας στην τοπική επιχειρηματικότητα.

Mέσω του εντατικού Incubation προγράμματος, η πρότυπη επιχειρηματική θερμοκοιτίδα θα προσφέρει πρόσβαση σε online εργαλεία, συμβουλευτική καθοδήγηση με την εμπειρία διακεκριμένων trainers, διαδραστικά εργαστήρια για την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών δεξιοτήτων, mentoring και ad-hoc συναντήσεις για τις ανάγκες της κάθε ιδέας / επιχείρησης. Επιπλέον, παρέχεται πρόσβαση και ευκαιρίες δικτύωσης στο εκτεταμένο, διεθνές δίκτυο του Orange Grove και της Ολλανδικής Πρεσβείας καθώς και στο οικοσύστημα παλαιότερων νεοφυών επιχειρήσεων που διαθέτουν προηγούμενη πείρα.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στο νέο κύκλο του 6μηνου προγράμματος Incubation του Orange Grove έχει οριστεί  η 12η  Σεπτεμβρίου 2021.

Για την υποβολή αιτήσεων επισκεφτείτε το www.orangegrove.eu/apply/

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.orangegrove.eu, ενώ έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τα νέα μας σε Facebook, Twitter και Instagram.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα